Vysvětli mi rozdíl mezi obyčejným Spore a Galactic adventure. Pokud vím Tak galaktická edice spočívá v tom, že obsahuje kromě hry ještě navíc komentáře, plakát a tak. Mimochodem, já nestahuju. Kupuju.Jura píše:Pravě si spore ztahuju s netu.
Kamoš mi pujčil SPORE GALACTIC ADVENTURE ale obyčejný SPORE mi nějak zasekuje a nejde mi to.
Spore
Re: Spore
Taky hry kupuju a ne stahujuChubbop píše:Vysvětli mi rozdíl mezi obyčejným Spore a Galactic adventure. Pokud vím Tak galaktická edice spočívá v tom, že obsahuje kromě hry ještě navíc komentáře, plakát a tak. Mimochodem, já nestahuju. Kupuju.Jura píše:Pravě si spore ztahuju s netu.
Kamoš mi pujčil SPORE GALACTIC ADVENTURE ale obyčejný SPORE mi nějak zasekuje a nejde mi to.
rozdíl mezi Spore a SPore GA je ten že ve Spore GA máš víc součástek do příšerky a můžeš dělat mise
Když vám někdo dá BAN tak vám ho nedal je to jen klam to já třímám v rukách BANHAMMER
=)
=)
Aha, promiň. To mám taky. Já si spletl Galactic Adventure s Galaktickou limitovanou edicí Spore. (To je ta s těma plakátama a komentářema a tak)Mise888 píše:rozdíl mezi Spore a SPore GA je ten že ve Spore GA máš víc součástek do příšerky a můžeš dělat mise
jj na to byla hustá reklamaChubbop píše:Aha, promiň. To mám taky. Já si spletl Galactic Adventure s Galaktickou limitovanou edicí Spore. (To je ta s těma plakátama a komentářema a tak)Mise888 píše:rozdíl mezi Spore a SPore GA je ten že ve Spore GA máš víc součástek do příšerky a můžeš dělat mise
Když vám někdo dá BAN tak vám ho nedal je to jen klam to já třímám v rukách BANHAMMER
=)
=)
A kterou myslíš? Bylo toho vícMise888 píše:jj na to byla hustá reklamaChubbop píše:Aha, promiň. To mám taky. Já si spletl Galactic Adventure s Galaktickou limitovanou edicí Spore. (To je ta s těma plakátama a komentářema a tak)Mise888 píše:rozdíl mezi Spore a SPore GA je ten že ve Spore GA máš víc součástek do příšerky a můžeš dělat mise
jak té příšerce spadne na hlavu ta edice a ona jí začne prohlížet k tomu se pak něco vysvětli až to ta příšerka dočte začne jásat že našla takový poklad a pak tu edici unese vesmírná lod a ta přišerka bude smutná
=)
=)
Jo, cosi mi to říká...Mise888 píše:jak té příšerce spadne na hlavu ta edice a ona jí začne prohlížet k tomu se pak něco vysvětli až to ta příšerka dočte začne jásat že našla takový poklad a pak tu edici unese vesmírná lod a ta přišerka bude smutná
- fsf333
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
super hra! mám tam dvě příšerky jedna se menuje fsf333 a ta druhá stejně a jedna planetka se menuje efesefánek333 a druhá efesef333. moje sestra má hrozně moc příšerek a planet a u každý skončila ve fázi vývoje tvorů, protože kmenová fáze atd. už je na ní příliš těžká
PS. a mám doplňkový balíček "strašidelní a roztomilí"
Liga Jitsu Borec 1 - Vítěz
Liga Jitsu Borec 2 - Vítěz
Jitsu Outpost 3 - Vítěz
Liga find four 2 - Vítěz
Jitsu Ponec - 2 Místo
Liga Jitsu Borec 5 - 3 Místo
Liga find four - 3 Místo
Vyměňuji a prodávám Jitsu karty. Klikni zde.
Seznam všech karet (Kromě serie Water) tady.
zajímavý hele na jakou to hraje tvoje sestra obtížnost? jestli na lehkou to dá stačí mít sekyry kopí louče hole a na ryby popřípadě i sběratelské tyče s první cizí vesnicí se msuí skamarádit s druhou taky a třetí čtvrtou pátou a šestou musí zničit ale čtvrtá(když jsi býložravec) tam si jí můžeš přivlastnit civilizační je těžší a vesmírná je taky těžkáfsf333 píše:super hra! mám tam dvě příšerky jedna se menuje fsf333 a ta druhá stejně a jedna planetka se menuje efesefánek333 a druhá efesef333. moje sestra má hrozně moc příšerek a planet a u každý skončila ve fázi vývoje tvorů, protože kmenová fáze atd. už je na ní příliš těžká
=)
=)