Spore

Blooman
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Re: Spore

Příspěvek od Blooman »

Já jí stáhnul...
Všechny díly... nic moc.
Chubbop
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Chubbop »

Blooman píše:Já jí stáhnul...
Všechny díly... nic moc.
Pokud tě nebaví to editování a editor, tak tě to nenadchne. Mimochodem mne štvalo jak po mě pořád v civilizační fázi chtěli abych tvořil vozidla a domy. Přišlo toho moc naráz....
Obrázek
Myslik
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Příspěvek od Myslik »

Já si to teďka znovu instaluju (normální Spore z 2008) na notebook protože na pevným počítači se mi to vždycky zasekne před tou fází kde se začnou vytvářet ty vesnice, atd... protože to ten počítač neutáhl :D
Mise888
Wood Rank 1
Wood Rank 1

Příspěvek od Mise888 »

myslíš domorodou fázi? :)
Když vám někdo dá BAN tak vám ho nedal je to jen klam to já třímám v rukách BANHAMMER
Obrázek =)
Blooman
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Příspěvek od Blooman »

Chubbop píše:
Blooman píše:Já jí stáhnul...
Všechny díly... nic moc.
Pokud tě nebaví to editování a editor, tak tě to nenadchne. Mimochodem mne štvalo jak po mě pořád v civilizační fázi chtěli abych tvořil vozidla a domy. Přišlo toho moc naráz....

Jako já to měl hrát...
jinak myslím plnou verzi.. :)
Myslik
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Příspěvek od Myslik »

Nevím jak se ta fáze jmenuje ale asi máš pravdu
ajo33766

Příspěvek od ajo33766 »

Jestli ma nekdo funkcni download kde tuhle hru stahnout tak mi ho prosim poslete do sprav,rad bych to skusil.Nejlepe celou verzi,popripadne dekuji. :)
filipRydl
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Příspěvek od filipRydl »

skvělá hra! s mou příšerkou sem se ž dostal do středu vesmíru ( a dostal sem tam skvělej dárek ;) ), jinak vesmírnou fázy už sem skoro ,,dokončil,,. Právě hraju Galactic adventures- je to skvělej datadisk, výborně to oživí hru ( do doby než sem to sehnal mi bylo strašně líto, že od fáze kmene sem už ,,nehrál,, za svou příšerku, ale jen ovládal stroje)

PS: to je moje příšerka:
http://img443.imageshack.us/img443/8238/blongu.jpg
Obrázek

Pokud se chcete podívat na moje obrázky klikněte sem- http://forum.club-penguin.cz/viewtopic.php?f=24&t=595
Blue Mike
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Příspěvek od Blue Mike »

Spore je dobrá hra,už jsem ji projel do vesmírné fáze asi s 5 příšerkama.Potom mě to přestalo bavit a myslím že se na PC verzi už vykašlali.
Obrázek
Chubbop
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Chubbop »

filipRydl píše:skvělá hra! s mou příšerkou sem se ž dostal do středu vesmíru ( a dostal sem tam skvělej dárek ;) ), jinak vesmírnou fázy už sem skoro ,,dokončil,,. Právě hraju Galactic adventures- je to skvělej datadisk, výborně to oživí hru ( do doby než sem to sehnal mi bylo strašně líto, že od fáze kmene sem už ,,nehrál,, za svou příšerku, ale jen ovládal stroje)

PS: to je moje příšerka:
http://img443.imageshack.us/img443/8238/blongu.jpg
Já jsu ve vesmírné a nemůžu se dostat do středu. Nedokážu přejít přes Hrubeše. V Galactic Adventure jsem chvíli dokonce vytvářel vlastní. Pokud máš originálku, napiš přezdívku. Přidám si tě :)
Obrázek
Odpovědět