Ahoja,
zaregistrovala jsem se na Club Penguin za nového tučňáka, jinak hraju už asi 5 let, všechno bylo v pořádku, až do přihlášení. Objevilo se mi pod tučňákem úplně jiné jméno, než jsem zadávala, místo jména jsem měla prostě číslo. Zkoušela jsem se registrovat ještě jednou, ale dopadlo to stejně. Nevíte, čím to je ?
Help
Re: Help
Tohle se ti zobrazuje, když hraješ na serverech jiný země (zaregistruješ se na anglický a budeš hrát na třeba na portugalských serverech). Nepřepnula sis zemi?Prankster píše:Ahoja,
zaregistrovala jsem se na Club Penguin za nového tučňáka, jinak hraju už asi 5 let, všechno bylo v pořádku, až do přihlášení. Objevilo se mi pod tučňákem úplně jiné jméno, než jsem zadávala, místo jména jsem měla prostě číslo. Zkoušela jsem se registrovat ještě jednou, ale dopadlo to stejně. Nevíte, čím to je ?
Re: Help
Po prvním přihlášení se musí neověřené jméno ověřit jestli neobsahuje sprostá slova. Toto ověřování se začalo praktikovat až později, takže kdo dlouho na clubu penguin nebyl, nemusí ho mít ještě ověřené. Když se přihlásíš na server v jiném jazyce musí se ověřit i v tom jazyce. Po ověření se vrátí do původního stavu.
Ad změna nicku: obávám se že to nejde
Ad změna nicku: obávám se že to nejde
Lisured podle vzoru pán