Transformice
-
- Wood Rank 0
Re: Transformice
ja som to skusil ale nejak sa mi nedari
a volam sa tam Bendder
a volam sa tam Bendder
Šaty = tancováníbatman12 píše:hejte ako sa mam prezliekat? uz som klikal na tie saty milion krat a nic
Pro převlíkaní: Menu -> Shop
už to hram aj ja
volam sa tam wasdreq
a mam asi 12 syrov
volam sa tam wasdreq
a mam asi 12 syrov
v akej miestnosti hráte vy?
ja hrám v miestnosti pomenovanej po mojej postave (myške)
Superbee
vedeli ste že /room môžete zmeniť alebo vytvoriť miestnosť?
ale nemýľte si to, vytvárať levely ide iba v map editor
a pomocou /room môžete ísť aj do ktoréhokoľvek bootcampu bez toho aby ste dokončili predošlý
ja hrám v miestnosti pomenovanej po mojej postave (myške)
Superbee
vedeli ste že /room môžete zmeniť alebo vytvoriť miestnosť?
ale nemýľte si to, vytvárať levely ide iba v map editor
a pomocou /room môžete ísť aj do ktoréhokoľvek bootcampu bez toho aby ste dokončili predošlý

Ked som to videl prvykrat a hral,prvy dojem nic moc uplna blbost,ale nejak me to chytilo xD
Volam sa tam Ajik (ajo bolo obsadene
)
Tak kdo chce napiste
Volam sa tam Ajik (ajo bolo obsadene

Tak kdo chce napiste
Jak je to stima syrama a kupovanim obleckum a jak ziskam penize?Syre vim ale penize a jak si to koupit cez ten shop?Dekuji
A ja, že čo je tam toľko Čechov
Áno, naviedol ma na Tailor... Je to fakt pecka, som mu za to vďačná, že mi o tej hre napísal (:
Bootcampy sú tiež dobré, s trochou skúseností ide aj to... aj walljumping celkom... niekedy ani nie... no ale to je jedno...
BTW volám sa tam "Janed"
(väčšinou hrám na "en2" je tam menej ľudí)
Samko: Objavil si Ameriku xD Ale nie...
Zo začiatku ma to tiež nebavilo a nemal ma to ani veľmi kto naučiť... ale postupom času to ide ľahko... každá mapa, iná zábava... už som vytvorila aj zopár máp... uvidím či sa rozšíria...

Áno, naviedol ma na Tailor... Je to fakt pecka, som mu za to vďačná, že mi o tej hre napísal (:
Bootcampy sú tiež dobré, s trochou skúseností ide aj to... aj walljumping celkom... niekedy ani nie... no ale to je jedno...
BTW volám sa tam "Janed"

(väčšinou hrám na "en2" je tam menej ľudí)
Samko: Objavil si Ameriku xD Ale nie...
Zo začiatku ma to tiež nebavilo a nemal ma to ani veľmi kto naučiť... ale postupom času to ide ľahko... každá mapa, iná zábava... už som vytvorila aj zopár máp... uvidím či sa rozšíria...
Jak je to stima syrama a kupovanim obleckum a jak ziskam penize?Syre vim ale penize a jak si to koupit cez ten shop?Dekuji
-
- Wood Rank 0
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem to nevěděl a až Davidduong mi na to odpověděl ty sýry jsou peníze.ajo33766 píše:Jak je to stima syrama a kupovanim obleckum a jak ziskam penize?Syre vim ale penize a jak si to koupit cez ten shop?Dekuji