Mrkni ještě na ty plechovky tadysosinek píše:WOW! Tak Šamane to asi budu chtít 2 balíčky![]()
Prosím

Záleží na tom, jestli si to vyzvedneš osobně, nebo jestli ti to pošlu poštou.nefritos píše:já bych si rezervoval základní balíček water,jen chci vědět kolik korun stojí doprava
a když seš z moravy???Šaman píše:Záleží na tom, jestli si to vyzvedneš osobně, nebo jestli ti to pošlu poštou.nefritos píše:já bych si rezervoval základní balíček water,jen chci vědět kolik korun stojí doprava
Cena se odvíjí od množství a od vzdálenosti (Slovensko).
Obecně lze říct asi to, že jestli jseš z Prahy, tak je doprava 0,-Kč a jestli jsi z Čech, tak poštovné je 60-100 Kč
Promiň, špatně jsem to napsal - myslel jsem tím "jestli jsi z České republiky"borec12 píše:a když seš z moravy???Šaman píše:Záleží na tom, jestli si to vyzvedneš osobně, nebo jestli ti to pošlu poštou.nefritos píše:já bych si rezervoval základní balíček water,jen chci vědět kolik korun stojí doprava
Cena se odvíjí od množství a od vzdálenosti (Slovensko).
Obecně lze říct asi to, že jestli jseš z Prahy, tak je doprava 0,-Kč a jestli jsi z Čech, tak poštovné je 60-100 Kč
napsal jsem ti SZBlooman píše:Kdy to budeš obědnávát?