Liga "Jitsu borec" 5

Zde si můžete prohlédnout soutěže, které již proběhly, nebo nebyly dokončeny.
Zamčeno
Josh Blue111
Wood Rank 3
Wood Rank 3

Re: Liga "Jitsu borec" 5 - registrace

Příspěvek od Josh Blue111 »

Honza009 píše:Dobry den jak vite jsem Honza009 aneb za vami označený abych vysvětlil te zápas s chovym.Před mnoha a mnoha lety jeden kluk jménem Honza009 bojoval na clubu penguin s bojovníke chovym ale když se 1 zápas blížil ke konci rodiče mu vypli PC.Tak to víte lidi moc ale moc mě to mrzí tak mi to prominte a udělějte se mnou zápas a moc,moc,moc se omluvámjá za to nemužu lidi prosím moc vás prosím udělejte se mnou zápas at mužu jít d ligi moc ale moc bych to chtěl a omlouvám se
Nic se neděje ,ale jak můžeme vědet jestli jsis to nevymyslel . Jestli se tohle bude opakovat víc jak 2x v turnaji nemysli si že tě Šaman vyhodí . Šaman je laskavý také přísní ,ale není zlý . :D Například minule tu byl kluk který teď nevím kdo to byl rozlobil Šamana . To byl asi nějaký kamoš asi Anorijeta . Ale Honzíku jestli brečíš neplač . ;)
Honza009
Wood Rank 2
Wood Rank 2

Příspěvek od Honza009 »

Josh Blue111 píše:
Honza009 píše:Dobry den jak vite jsem Honza009 aneb za vami označený abych vysvětlil te zápas s chovym.Před mnoha a mnoha lety jeden kluk jménem Honza009 bojoval na clubu penguin s bojovníke chovym ale když se 1 zápas blížil ke konci rodiče mu vypli PC.Tak to víte lidi moc ale moc mě to mrzí tak mi to prominte a udělějte se mnou zápas a moc,moc,moc se omluvámjá za to nemužu lidi prosím moc vás prosím udělejte se mnou zápas at mužu jít d ligi moc ale moc bych to chtěl a omlouvám se
Nic se neděje ,ale jak můžeme vědet jestli jsis to nevymyslel . Jestli se tohle bude opakovat víc jak 2x v turnaji nemysli si že tě Šaman vyhodí . Šaman je laskavý také přísní ,ale není zlý . :D Například minule tu byl kluk který teď nevím kdo to byl rozlobil Šamana . To byl asi nějaký kamoš asi Anorijeta . Ale Honzíku jestli brečíš neplač . ;)
Hele tak se zeptejte chovyho fakt rodiče mi to vypli já za to nemužu tady mi ale asi nikdo věřit nebude :-( :-( :-( :-(
Josh Blue111
Wood Rank 3
Wood Rank 3

Honza009 píše:
Josh Blue111 píše:
Hele tak se zeptejte chovyho fakt rodiče mi to vypli já za to nemužu tady mi ale asi nikdo věřit nebude :-( :-( :-( :-(

Honzo . Já ty věřím . Proboha teď jsi připadám jak magor :D .
Šaman
Silver Rank 5
Silver Rank 5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Šaman »

Honza009 píše:rodiče mu vypli PC.
Honzo, právě na to je tady ta registrace.
V ní se dá zjistit, jestli jsi schopný nejen hrát zápas, ale hlavně se domluvit.
A domluvit se neznamená jen se spoluhráčem, ale i s rodiči.
když nejsi schopný se s rodiči domluvit na čase, kdy můžeš být u PC, tak ligu hrát nemůžeš.
Buď rád, že se ti to stalo teď a ne třeba v nějakém rozhodujícím zápase.
Samozřejmě to můžeš zkusit v příští lize. ;)

Josh Blue111 píše:Nic se neděje.....opakovat víc jak 2x......že tě Šaman vyhodí.....Šaman je laskavý také přísní ,ale není zlý.........minule tu byl kluk který....rozlobil Šamana.....jestli brečíš neplač . ;)
Joshi, ty tvoje historky mě vždycky dostanou :DD :DD :DD
Honza009
Wood Rank 2
Wood Rank 2

Příspěvek od Honza009 »

Vo no se to stalo protože já sem si neudělal ukoly a ted mam čas a ted mužu být na počítači až do ledna a mužu se zučastnit a nebo ne 3amane protože ty tam píšeš at to skusim v příští liga
Tojsemja
Wood Rank 0
Wood Rank 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tojsemja »

Proč jsem na to fórum jen nechodil... znam to tu už takovou dobu , ale fórum mi bylo ukradený... tolik zajímavých příběhů... :) .
FREINDSHIP IS MAGIC
Obrázek
Josh Blue111
Wood Rank 3
Wood Rank 3

Tojsemja píše:Proč jsem na to fórum jen nechodil... znam to tu už takovou dobu , ale fórum mi bylo ukradený... tolik zajímavých příběhů... :) .
Jak zemřel ty víš kdo ? Všechno se tu změnilo . Ano změnilo se tu spoustu věcí . Zábava , Srazy a dokonce i hračky :D A taky nový admin přibil Šaman ! :D I když Šaman je náš sponzor .
Honza009
Wood Rank 2
Wood Rank 2

Příspěvek od Honza009 »

Šamane já si myslel že mi dáš šanci ale ne nab já se v tobě strašně spletl fakt děkuju já se 10krát omluvil ale musel 1 šanci smi nedal "nastvany" "nastvany" "nastvany" "nastvany" "nastvany"
Šaman
Silver Rank 5
Silver Rank 5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Šaman »

k tématu prosím
dorqa4
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Příspěvek od dorqa4 »