Konkrétní čas prosím.gugliar píše:napriklad v piatokAnorijet píše:Dobrá, kdy můžeš hrát? Napiš a já ti řeknu jestli s tebou budu hrát já nebo bofík99.gugliar píše:tiez by som sa chcel pridat
liga sleed racing
Re: liga sleed racing
Anorijet neni stroj,takže nemá čas pořád.Připomínám tak,že můj e-mail je zeleelf@seznam.cz , a kdo si chce se mnou zahrát,ať mi napíše,jsem tam pořád.Ceny zatím nejsou jasné,musíme se nejprve dohodnout s Šamanem... 

Nějak se dohodnem.Jura píše:Hlasim se ale nevim to z časem
skvělejVindou píše:Anorijet: Jakej jsem byl??
-
- Silver Rank 5
- Kontaktovat uživatele:
Proč bereš zrovna 28?Anorijet píše:Ahoj, dělám soutěž ve sleed racing hrát může každý. Kdo bude chtít ať mi sem napíše kdy může a já si s ním dám kvalifikaci. Prvních 28 přijatých hráčů bude náhodně rozlosováni do skupin kdyby někdo chtěl do soutěže s bráchou dám je do jiné skupiny.
Liga se může hrát i v menším počtu.
Do Jitsu Borce jsem jich bral 28 z nutnosti, ale stačí 8, 12, nebo 16 lidí...
Ahoj , udělal jsem blog a jeden článek jsem věnoval liga sleed racing. Blog najdete pod názvem http://cpenguin.blog.cz/ Liga začala koukněte se na pravidla a na svojí skupinu.
Naposledy upravil(a) Anorijet dne sob 08. kvě 2010 16:49:08, celkem upraveno 2 x.
Pravidla:
Jak už sem řekl hraje se do čtyř.
Když někomu vypadne spojení během závodu závod prohrává.
Hraje se na serveru snow bank.
Výsledky mi pište oba hráči na email.
Jestli se nějaký hráč nedostavý na zápas bez omluvy dostane napomenutí, za pět napomenutí bude vyřazen z ligy.
Jestli se doslechnu že nikdo nadával protihráči po zápase nebo během zápasu je vyřazen z ligy.
Zápasy si domlouváte sami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jezdí se na dráze expres.
Ze skupiny postupují 4 hráči.
Ty co nepostoupili ze skupiny do play off budou hrát mezi sebou o umístění. A zbytek hraje play off.
Kdo odejde během zápasu musí to do dne dohrát. Ale když vede musí hrát od začátku.
Jak už sem řekl hraje se do čtyř.
Když někomu vypadne spojení během závodu závod prohrává.
Hraje se na serveru snow bank.
Výsledky mi pište oba hráči na email.
Jestli se nějaký hráč nedostavý na zápas bez omluvy dostane napomenutí, za pět napomenutí bude vyřazen z ligy.
Jestli se doslechnu že nikdo nadával protihráči po zápase nebo během zápasu je vyřazen z ligy.
Zápasy si domlouváte sami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jezdí se na dráze expres.
Ze skupiny postupují 4 hráči.
Ty co nepostoupili ze skupiny do play off budou hrát mezi sebou o umístění. A zbytek hraje play off.
Kdo odejde během zápasu musí to do dne dohrát. Ale když vede musí hrát od začátku.
Naposledy upravil(a) Anorijet dne ned 09. kvě 2010 17:43:23, celkem upraveno 3 x.
- fsf333
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
když tam někdo bude tak počkáme ne? podle mě by se mělo jezdit na jedný dráze, to je jedno na jaký.Anorijet píše: Jezdí se na dráze expres ale pokud tam někdo bude tak jděte na bunnyhill.
Liga Jitsu Borec 1 - Vítěz
Liga Jitsu Borec 2 - Vítěz
Jitsu Outpost 3 - Vítěz
Liga find four 2 - Vítěz
Jitsu Ponec - 2 Místo
Liga Jitsu Borec 5 - 3 Místo
Liga find four - 3 Místo
Vyměňuji a prodávám Jitsu karty. Klikni zde.
Seznam všech karet (Kromě serie Water) tady.
Tak jenom na dráze expres.fsf333 píše:když tam někdo bude tak počkáme ne? podle mě by se mělo jezdit na jedný dráze, to je jedno na jaký.Anorijet píše: Jezdí se na dráze expres ale pokud tam někdo bude tak jděte na bunnyhill.