Hádání obrázků
Re: Hádání obrázků
je to kus ladovca v hydro hopper?
Jelikož je Jistu borec.. toto je k ničemu.. do doby než skončí.. až tu jitsu borec nebude.. zas toto téma odemknětechovy píše:Tahle soutěž byla především na oživení fora a to se povedlo takže je čas přenechat prostor ostatním soutěžím.
Vzhledem k tomu že je o soutěž velký zájem tak jsem se rozhodl že ji trochu popoženu protože s takovou neskončí nikdy.
Takže pokud se tu zas nebude hádat tak to zkončíme. Ve čtvrtek někdo musí mít 50 bodů jinak unlock hold necháme na jinou soutěž![]()
Máte možnost soutěž ukončit rovnou tím že se zapojíte do ankety.
Dejte napovědu.. nebo rovnou nový obrázek... mam čas.. a hledám.. ale tohle je skoro všude jen to vypadá trošku jinak
-
- Silver Rank 5
- Kontaktovat uživatele:
No to se jako nepovedlo, protože to neskončilo...chovy píše:Tahle soutěž byla především na oživení fora a to se povedlo takže je čas přenechat prostor ostatním soutěžím
Vyhlásit soutěž a pak ji ukončit jen tak je pro mě nepřijatelné.
Stačí dávat jednodušší obrázky a hlavně pravdivě odpovídat na otázky soutěžících.
Co je na tom, že obrázek někdo uhodne?
Dá se další a jede se dál

Taky si myslim.. jde tu jen o to... že se 300 lidí za den zeptá... večer někdo odpoví.. řekne: Nic..Prostě že 1 obrázek na 5 dní neni hezký... dával bych každej den nápovědu.. minimálně.. A nějaký obrázky co nevypadaj jako vše ostatní...Šaman píše:No to se jako nepovedlo, protože to neskončilo...chovy píše:Tahle soutěž byla především na oživení fora a to se povedlo takže je čas přenechat prostor ostatním soutěžím
Vyhlásit soutěž a pak ji ukončit jen tak je pro mě nepřijatelné.
Stačí dávat jednodušší obrázky a hlavně pravdivě odpovídat na otázky soutěžících.
Co je na tom, že obrázek někdo uhodne?
Dá se další a jede se dál
PísekChubbop píše:Třetí nápovědou je: písek

Je to ten vchod do té věže ze sněhu. jak se vyklopí z toho kyblíku. v beach
Končím...
Nový díl Worms na mém blogu!
Nový díl Worms na mém blogu!
Má to něco společného s vodou? je to vlna v Catchiig Wawes?