Nelíbí se mi, když mi zápasník neodpoví na email, na web ligy nenapíše, ale zato ho velice zajímají jiná témata na fóru, do kterých píše.
Když ho ještě naháním přes SZ s předmětem Liga Jitsu Borec 5 a on přesto neví...
Šaman píše:Nelíbí se mi, když mi zápasník neodpoví na email, na web ligy nenapíše, ale zato ho velice zajímají jiná témata na fóru, do kterých píše.
Když ho ještě naháním přes SZ s předmětem Liga Jitsu Borec 5 a on přesto neví...
Liga Jitsu Borec 5
od Šaman Budíček!!!
Re: Liga Jitsu Borec 5
Od: Ertikol Co se děje?
To je materiál, co?
Tak to je hustý Ten asi očividne neví o čem je liga asi o tom že když se mu bude chtít tak si pujde zahrat Nebo ja to fakt nechapu
Prepáčte... bola som preč ale ono je to tak.... my sme mali ísť až v sobotu ale malo snežiť... išli sme v piatok... ja som myslela, že ešte napíšem ale bohužiaľ, všetko sa nečakane zvrtlo a... no čo už
Lilly49221 píše:Prepáčte... bola som preč ale ono je to tak.... my sme mali ísť až v sobotu ale malo snežiť... išli sme v piatok... ja som myslela, že ešte napíšem ale bohužiaľ, všetko sa nečakane zvrtlo a... no čo už
v pořádku, nic se neděje - jen nezapomeň napsat ne web ligy, kdy můžeš hrát tak na pár dní dopředu - soupeři ti tam odepíšou
Omlouvám se ale to jsem napsal když sem byl ještě doma z mobilu kde mám WIFI... chtěl sem napsat ale nemohl sem se připojit k interneru, snad mě pochopíte. Dneska mám čas od teď asi až do 20:00
Myslik píše:Omlouvám se ale to jsem napsal když sem byl ještě doma z mobilu kde mám WIFI... chtěl sem napsat ale nemohl sem se připojit k interneru, snad mě pochopíte. Dneska mám čas od teď asi až do 20:00