já potřebuju ten výsledek max.zitra,tak prosim Mysliku napiš mi do SZ,KDY MUŽEŠ.
Liga "Jitsu borec" 5
- 
				Jura
 - Wood Rank 0

- Kontaktovat uživatele:

Re: Liga "Jitsu borec" 5
Když sem na fóru já tak není Myslik,když on tak tu nejsem já nwm asi dneska online,už nebude 

já potřebuju ten výsledek max.zitra,tak prosim Mysliku napiš mi do SZ,KDY MUŽEŠ.

- 
				Šaman
 - Silver Rank 5

- Kontaktovat uživatele:

Myslik nás tak jako každou ligu tahá za fusekliJura píše:Když sem na fóru já tak není Myslik,když on tak tu nejsem já nwm asi dneska online,už nebude![]()
On má nějakou taktiku, že vás to všechno nechá dohrát a potom se nechá prosit, aby hrál.
Koukněte se do historie zápasů čtvrté ligy.
Úplně poslední zápasy základního kola:
15.4. Myslik 4:1 Kokt3 A
15.4. fsf333 4:2 Myslik A
15.4. Platfus 4:2 Wilik C
15.4. Myslik 4:2 Terullinka A
16.4. Houwie 4:3 Majkl106 C
17.4. Myslik 4:2 JohnyK A
17.4. JohnyK 4:2 Kokt3 A
jen aby se nepřepočítal, protože mě dráždí, když se někdo přihlásí a nehraje...
- 
				Šaman
 - Silver Rank 5

- Kontaktovat uživatele:

Info ke stavu ligy
Potěšila mě skupina C, která má dohráno.
Gratuluji postupujícím do play-off
Také děkuji za kvalitní účast Bloomanovi a Koktovi3, kteří prozatím na postup nedosáhli.
Na skupinu D je ale smutný pohled.
Ertikol se doposud nezorientoval a hrát asi nezačne. S největší pravděpodobností budu muset vzít místo něj náhradníka, který zvládne rychle zbylé zápasy. Nebude jich asi mít tolik, protože hráč Jenda mi bude muset vysvětlit dvojité promeškání zápasu, a to jednou dokonce bez omluvy. Jestli to nevysvětlí, tak v lize končí.
Platfus už se chytil, za to Myslik má nůž na krku.
Flatoutik chtěl údajně z časových důvodů odstoupit, ale přemluvil jsem ho, aby skupinu dohrál. Má čas ale pouze v pátek, od 15:00 do 18:00.

Potěšila mě skupina C, která má dohráno.
Také děkuji za kvalitní účast Bloomanovi a Koktovi3, kteří prozatím na postup nedosáhli.
Na skupinu D je ale smutný pohled.
Ertikol se doposud nezorientoval a hrát asi nezačne. S největší pravděpodobností budu muset vzít místo něj náhradníka, který zvládne rychle zbylé zápasy. Nebude jich asi mít tolik, protože hráč Jenda mi bude muset vysvětlit dvojité promeškání zápasu, a to jednou dokonce bez omluvy. Jestli to nevysvětlí, tak v lize končí.
Platfus už se chytil, za to Myslik má nůž na krku.
Flatoutik chtěl údajně z časových důvodů odstoupit, ale přemluvil jsem ho, aby skupinu dohrál. Má čas ale pouze v pátek, od 15:00 do 18:00.
To víš. To je to Céčko.Šaman píše: Potěšila mě skupina C, která má dohráno.
To je jasné on počká až jak to dopadne a jestli má vůbec šanci a pak se do toho pustí.Šaman píše: Myslik nás tak jako každou ligu tahá za fusekli.
On má nějakou taktiku, že vás to všechno nechá dohrát a potom se nechá prosit, aby hrál.

- 
				Šaman
 - Silver Rank 5

- Kontaktovat uživatele:

Tak změna - flatoutik bude hrát snad v sobotu.Šaman píše:Flatoutik chtěl údajně z časových důvodů odstoupit, ale přemluvil jsem ho, aby skupinu dohrál. Má čas ale pouze v pátek, od 15:00 do 18:00.
Pokud dneska má někdo z A čas tak napište na mail nebo do SZ, dneska mám v plánu něco odehrát.

- 
				Šaman
 - Silver Rank 5

- Kontaktovat uživatele:

mě už to nebaví, takhle domluvy nefungujou, nic jsi neodehrál, nikde jsi nenapsal kdy budeš moci hrát, čeká se na tebe, má to takhle cenu?Myslik píše:Pokud dneska má někdo z A čas tak napište na mail nebo do SZ, dneska mám v plánu něco odehrát.
měl bys jít příkladem...
Ty máš psát jim a ne oni tobě...
Je k ničemu psát, že můžu teď, nebo dnes...
Brzdíš ligu, to ti není hloupé vúči ostatním?
Chci od tebe detailní rozpis dnů a časů na webu ligy, jink končíš...
- 
				Šaman
 - Silver Rank 5

- Kontaktovat uživatele:

není přece povinností zápasníka neustále kontrolovat fórum...
stačí se domluvit na nějaký den a potom si každej může dělat co chce a přitom ví, kdy hraje

stačí se domluvit na nějaký den a potom si každej může dělat co chce a přitom ví, kdy hraje
tak dnes bych měl dohrát zápas s chovym a uvidíme kdy má čas sarinka

Hledám Assassins Creed věci. Pište pokud máte