ten jeden bod ma mučíajo33766 píše:Chci te jeste natahovat xD.49 nervy co?wasdreq2 píše:sakra prebehol si ma
Hádání obrázků
Re: Hádání obrázků
O to ide,muhahahaha!!!!wasdreq2 píše:ten jeden bod ma mučíajo33766 píše:Chci te jeste natahovat xD.49 nervy co?wasdreq2 píše:sakra prebehol si ma

-
- Wood Rank 3
Takže další obrázek až zítra že Šamane ? A víš že na tohle jsi zapomněl není to napsaní na úvodní straně 

-
- Silver Rank 5
- Kontaktovat uživatele:
Ty sis zase nevšiml, že toto není moje akce a že já pravidla nepsal.Josh Blue111 píše:Takže další obrázek až zítra že Šamane ? A víš že na tohle jsi zapomněl není to napsaní na úvodní straně
Nezapomeňte, že 50 bodů může mít více lidí.
Každý, kdo dosáhne na 50 se dostane do další úrovně hádání, kde může klidně ještě předběhnout toho, kdo měl 50 před ním.
A kdy se to skonci?Pri 100?Šaman píše:Nezapomeňte, že 50 bodů může mít více lidí.
Každý, kdo dosáhne na 50 se dostane do další úrovně hádání, kde může klidně ještě předběhnout toho, kdo měl 50 před ním.

Dalsi obrazek zitra,asi dostane porazku z toho 1 bodu

PS:Jen cislo sem si musel opravit,neni to tip takze doufam ze body - nepujdou
8 bodů... měl bych pohnout
minule to šlo nějak samo

minule to šlo nějak samo

Hledám Assassins Creed věci. Pište pokud máte
Tak dnes ještě jeden (když už jsem si dal práci s hledáním
) a taky poslední.
CO to je? (a prosím neříkejte, že křížek...)

A abych odpověděl. Každý kdo bude mít 50 bodů dostane speciální obrázek. Ten kdo jej vyřeší první vyhraje.

A abych odpověděl. Každý kdo bude mít 50 bodů dostane speciální obrázek. Ten kdo jej vyřeší první vyhraje.

je to lesk niecoho?
Jak je v Majaku ty bubny tak ten "krizek" je v tom napise Drum?Platno je stejne takze....Chubbop píše:Tak dnes ještě jeden (když už jsem si dal práci s hledáním) a taky poslední.