TCO Gallery
-
- Wood Rank 0
Re: TCO Gallery
tá škvrna dole by mohla byť hore a ešte ju aj zväčši a ten biely prechod hore zavadzia. Ten kruh je trochu kostrbatý, ináč je to dobré dielo.

Říkal jsem že sem to dělal asi 2 minutyThe Chosen One píše:tá škvrna dole by mohla byť hore a ešte ju aj zväčši a ten biely prechod hore zavadzia. Ten kruh je trochu kostrbatý, ináč je to dobré dielo.

-
- Wood Rank 0
Išiel som variť a vybral som si túto predlohu:

Recept: Namontovať spojler. Zmeniť výfuk a pridať aj druhý. Pochrómovať výfuky. Naliať karbon na spoiler, kapotu, krídelko a spätné zrkadlá. Stmaviť sklá na čiernu farbu. Jemne prefarbiť disky a svetlá. Pridať pár vinylov v okolí dverí a predných svetiel. Pregrafitovať nápis TCO. Na okraje natrieť grunge brushe, sem-tam aj strom
. Pregrandientovať, dať do rúry, 5 minút piecť a výsledok:

Plné náhľady:

Recept: Namontovať spojler. Zmeniť výfuk a pridať aj druhý. Pochrómovať výfuky. Naliať karbon na spoiler, kapotu, krídelko a spätné zrkadlá. Stmaviť sklá na čiernu farbu. Jemne prefarbiť disky a svetlá. Pridať pár vinylov v okolí dverí a predných svetiel. Pregrafitovať nápis TCO. Na okraje natrieť grunge brushe, sem-tam aj strom

Plné náhľady:
Kód: Vybrat vše
http://i804.photobucket.com/albums/yy328/darum11/bmw-5-e60-m5-1.jpg
Kód: Vybrat vše
http://i804.photobucket.com/albums/yy328/darum11/bmw5serieskopie.png

-
- Wood Rank 0
OMG! Tleskám! 

Když se tak koukám na svoje starý příspěvky, tak si říkám jakej jsem to byl malej blbeček :D
WOW!!tak to je parada čo dokazes!
nemozem si dat nejaky do podpisu?
TCO sem nechodi,a kedze je na vsech podepsan tak muzes,on se nanestve ma je podepsane aby lidi vedeli ze kdo je vyrobil.wasdreq2 píše:WOW!!tak to je parada čo dokazes!
Aha to to jen nějakej chytrák oživil... /edit/