Mobily

Myslik
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Mobily

Příspěvek od Myslik »

Ahoj, snad každej na tomhle foru má mobilní telefon. Sem pište jaký máte, jaký by jste chtěli, atd... a prosím o dodržování pravidel: 1. Nevychloubejte se. 2. Neurážejte ostatní co mají za telefon nebo že se vám ten a ten model telefonu nelíbí tak jen prosím napište co přesně se vám na něm nelíbí takže nepište že je ten mobil blbej, hnusnej, atd...

Tak já začnu:
Já sem měl celkem dost mobilů, teďka mám Apple iPhone 3Gs a jsem hodně spokojenej, sice jsem ho nedostal jako nový ale asi rok používaný od bratra. Nevím jak vy ale já mám dvě SIM karty ale mám jen jeden funkční mobil tak bych chtěl na vánoce od rodičů dostat Nokii E5 :)
Lilly49221
Wood Rank 1
Wood Rank 1
Kontaktovat uživatele:

Re: Mobily

Příspěvek od Lilly49221 »

Ja mám takú starú Nokiu a keď mamine poviem, či mi na Vianoce alebo narodeniny nekúpi mobil, povie že už mám... :( :(
Obrázek
Myslik
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Příspěvek od Myslik »

Lilly49221 píše:Ja mám takú starú Nokiu a keď mamine poviem, či mi na Vianoce alebo narodeniny nekúpi mobil, povie že už mám... :( :(
A můžeš prosím napsat i číslo? Myslím to číslo které určuje model mobilu, např.: Nokia 1616, Nokia C5-03, Nokia X3, atd...
Lilly49221
Wood Rank 1
Wood Rank 1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lilly49221 »

Myslik píše:
Lilly49221 píše:Ja mám takú starú Nokiu a keď mamine poviem, či mi na Vianoce alebo narodeniny nekúpi mobil, povie že už mám... :( :(
A můžeš prosím napsat i číslo? Myslím to číslo které určuje model mobilu, např.: Nokia 1616, Nokia C5-03, Nokia X3, atd...
Ako sa to dá zistiť? :-(
Obrázek
baNneD
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Příspěvek od baNneD »

Ja som mal za tento rok dosť mobilou.
Začal som Nokiou 5800 potom LG Cookie , LG Pop , Samsung Jet , Nokia 5530 , Iphone 3GS (iOS 4) , SE Vivaz u5i a teraz mám Samsung galaxy s.
Pomimo CP a ostatných vecí sú mobily moje hobby :)

Ak sa tu ešte v tom niekto vyzná tak čo uprednostnujete ako OS ?
Ja osobne Android strašne sa mi pči nadstavba Touch Wiz 3.0 alebo HTC Sence
Symbian je strašne pomalí atd.. Potom tu máme iOS ten sa mi zdá byť dosť uzavretý ..
A tak no :D
FlorinQa
Wood Rank 2
Wood Rank 2

Příspěvek od FlorinQa »

Já mám Nokii 2330,a stačí mi.Dostala jsem ji k svátku :) .
Myslik
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Příspěvek od Myslik »

Pro mě je nejlepší iOS, měl jsem zkušenost snad s každým OS a celkem se mi líbí Bada.
Mypuln55
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Příspěvek od Mypuln55 »

Já mám Htc G1 a zatím mi stačí :)
Obrázek
Blooman
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Příspěvek od Blooman »

baNneD píše:Ja som mal za tento rok dosť mobilou.
Začal som Nokiou 5800 potom LG Cookie , LG Pop , Samsung Jet , Nokia 5530 , Iphone 3GS (iOS 4) , SE Vivaz u5i a teraz mám Samsung galaxy s.
Pomimo CP a ostatných vecí sú mobily moje hobby :)

Ak sa tu ešte v tom niekto vyzná tak čo uprednostnujete ako OS ?
Ja osobne Android strašne sa mi pči nadstavba Touch Wiz 3.0 alebo HTC Sence
Symbian je strašne pomalí atd.. Potom tu máme iOS ten sa mi zdá byť dosť uzavretý ..
A tak no :D

Já 3 mobily..... od Sonny ericsonu w810i nebo ako... :D Pka Lg cookie , a iphone 3g 8GB... (iOS 4 sux) :D...
Za vuj iphone sem utratil přez 13-14 tisic... ok koupi až k doplňkum...

Ps: android je dobrý... ale já radši iOS :)... je pro mě mnohem ... ? dokončenější ? no prostě se mi Android má stále co nabízet... pořád se inovuje a to mě nebaví.. :( :D
Lisured
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Lisured »

Já upřednostňuji Android, ale čistý bez nadstaveb, proto bych chtěl Google Nexus S. Jelikož však považuji telefonickou komunikaci za zastaralou, tak bych ho používal jen pro datové služby a na to mi stačí PC, takže vlastně žádný mobil nepotřebuji. Další důvod je, že pracuji na jedné aplikaci pro Android (ovládání RC autíčka) a chtěl bych jí otestovat i jinde než v emulátoru.

iOs se mi líbí kvůli tomu, že tam jsou aplikace více propracované — vývojáři musí zaplatit poplatek, takže to odradí tvůrce horších aplikací.
Lisured podle vzoru pán
Odpovědět