Minecraft

Minecraft a vše kolem něj.
Odpovědět
Ccdn
Moderátor
Moderátor

Re: Minecraft

Příspěvek od Ccdn »

Jo klidně. ;) Mě stejně zatím nic nenapadá.
Blooman
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Příspěvek od Blooman »

Já si zabírám ,,vynálezy,, tipy a triky.. bo co to bude..
:D
Například výtah.. poháněné metro (vozíky) :D
ajo33766

Příspěvek od ajo33766 »

Ja zase prirodny zivli a "poradnu" s craftovanim :)
Mise888
Wood Rank 1
Wood Rank 1

Příspěvek od Mise888 »

Blooman píše:Já si zabírám ,,vynálezy,, tipy a triky.. bo co to bude..
vynález: vodní výtah,motor na vozíčky a spalovna =) přírodní katastrofa: výbuch Creepera,shoření dřevěného domu(nejčastější) + potopa při hašení tip jak se opatřit proti výbuchu Creepera nemít dům v lesích protože kde jsou stromy jsou Creepeři takže někde blízko lesu který hned vytěžit na dům.... :) já bych jí snad mohl napsat skoro sám :D
Když vám někdo dá BAN tak vám ho nedal je to jen klam to já třímám v rukách BANHAMMER
Obrázek =)
Blooman
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Příspěvek od Blooman »

Mise888 píše:
vynález: vodní výtah,motor na vozíčky a spalovna =) přírodní katastrofa: výbuch Creepera,shoření dřevěného domu(nejčastější) + potopa při hašení tip jak se opatřit proti výbuchu Creepera nemít dům v lesích protože kde jsou stromy jsou Creepeři takže někde blízko lesu který hned vytěžit na dům.... :) já bych jí snad mohl napsat skoro sám :D
Jo jo... jen ten tip jak se ochránit proti ceeperum je trožku těžší...
Mise888
Wood Rank 1
Wood Rank 1

Příspěvek od Mise888 »

Blooman píše:
Mise888 píše:
Jo jo... jen ten tip jak se ochránit proti ceeperum je trožku těžší...
ale ten tip je dobrej a funguje jednou si kamarád postavil dům mezí skálou lesem a mořem nejdřív ze začátku na něj útočilo více Creeperů než Zombíků a Pavouků(kde byl se nevyskytovali kostlivci) vytěžil VELKÝ KUS háje Creepeři už neútočili ale pak se ze skály vyrojili Kostlivci tak jí zalil lávou lávu pak zastavil....krátce díky kamarádovi jsem na tento tip přišel :)
Když vám někdo dá BAN tak vám ho nedal je to jen klam to já třímám v rukách BANHAMMER
Obrázek =)
ajo33766

Příspěvek od ajo33766 »

Priblizne v jake hloubce je lava?Ja sem zatim nameril cca. 60-100 policek
Mise888
Wood Rank 1
Wood Rank 1

Příspěvek od Mise888 »

ajo33766 píše:Priblizne v jake hloubce je lava?Ja sem zatim nameril cca. 60-100 policek
Podle toho kde jsi. Když kopeš v hoře láva je výš než v nížině ale jedno je jasné když se dostaneš k bed rocku(adamantium) který nejde vytěžit o pár kostiček nahoru je láva. A tak připomínka když chcete kamarádovi ukázat svět stačí mu ho poslat(ale já nevím jak :( to si musíte najít návod já nejsem vše)
Obrázek =)
Ccdn
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Ccdn »

ajo33766 píše:Priblizne v jake hloubce je lava?Ja sem zatim nameril cca. 60-100 policek
Tohle se mi stalo když jsem dneska spustil novou hru. Ani jsem do země nekopl, takhle to bylo. Obrázek
ajo33766

Příspěvek od ajo33766 »

Dnes skusim najit lavu. :) Zatim jsem ji nehledal,nebyl jsem pripraveny na vsechny nepratele,ted uz jsem. :O
Odpovědět