to jsem viděl jak někdo šel a mezi loukou s trávou našel lávové jezeroCcdn píše:Tohle se mi stalo když jsem dneska spustil novou hru. Ani jsem do země nekopl, takhle to bylo.ajo33766 píše:Priblizne v jake hloubce je lava?Ja sem zatim nameril cca. 60-100 policek
Minecraft
Re: Minecraft
Když vám někdo dá BAN tak vám ho nedal je to jen klam to já třímám v rukách BANHAMMER
=)
=)-
ajo33766
Lava mne zabije co? 
Jeden si udelal jezero,a nejak se mu podarilo tam menit pisek na sklo,usetril uhli no
Jeden si udelal jezero,a nejak se mu podarilo tam menit pisek na sklo,usetril uhli no
Já si udělal díru.. řekněme hodně hluboko... a tam sem si udělal chodby.. a zkoušim to lávuz dostat na povrch 
udělej si kbelík a do pece na topení místo uhlí jdou i klackyBlooman píše:Já si udělal díru.. řekněme hodně hluboko... a tam sem si udělal chodby.. a zkoušim to lávuz dostat na povrch
Když vám někdo dá BAN tak vám ho nedal je to jen klam to já třímám v rukách BANHAMMER
=)
=)-
ajo33766
To sem netusilMise888 píše:udělej si kbelík a do pece na topení místo uhlí jdou i klackyBlooman píše:Já si udělal díru.. řekněme hodně hluboko... a tam sem si udělal chodby.. a zkoušim to lávuz dostat na povrch
A pri se da udelat i taborak,ale jak nwm,a ze se toho Zombi boji tak od toho jdou pric no,tak skousal jsem i YT ale zatim uspesnot nic moc
nejde mi to stiahnut
pri kroku 1 kde je odkaz na tu stranku mi napise eror
pri kroku 1 kde je odkaz na tu stranku mi napise eror
nejde vyrobit ale postavitajo33766 píše:To sem netusilMise888 píše:udělej si kbelík a do pece na topení místo uhlí jdou i klackyBlooman píše:Já si udělal díru.. řekněme hodně hluboko... a tam sem si udělal chodby.. a zkoušim to lávuz dostat na povrch
A pri se da udelat i taborak,ale jak nwm,a ze se toho Zombi boji tak od toho jdou pric no,tak skousal jsem i YT ale zatim uspesnot nic moc
=)
=)-
ajo33766
Skrtatko je co a ako sa to vyraba?Co nato treba?
Ale on mal normalne 6 prekrzizenych klackov v inventari,polozil na zem a zapalil,ziadne kamene nic
Ale on mal normalne 6 prekrzizenych klackov v inventari,polozil na zem a zapalil,ziadne kamene nic
-
ajo33766
Ale co je krsatko po slovensky?