Minecraft

Minecraft a vše kolem něj.
Odpovědět
ajo33766

Re: Minecraft

Příspěvek od ajo33766 »

Ty mas stesti na zaujimavosti, :DD
Ccdn
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Ccdn »

Že jo :D Už vím, pokud bude na těch našich stránkách sekce zajímavosti tak tam budu psát :)
Mise888
Wood Rank 1
Wood Rank 1

Příspěvek od Mise888 »

už jste někdo viděl černo černou tmu?
Když vám někdo dá BAN tak vám ho nedal je to jen klam to já třímám v rukách BANHAMMER
Obrázek =)
ajo33766

Příspěvek od ajo33766 »

No,konecne sa aj Ajovi dostalo stastie na nejaku tu zaijmavost,na lesny poziar,s lavou,urobil som si pri lave domcek,a mam cez 200 uhlia,vdaka creeperum ktery mi zaroven odhalili zlato,sice me parkrat zabili,no ale mam tam uz vyzbrojenej,standartni domecek,no ale k zaujimavosti,pekny vodopad,navic smeruje dole do vody,takze priroda mi ulachcila vyrobu kameni,vyrabej se sami,par krat i s uhlim,a ve vzduchu stale hori kus stromov,takze su to fakle,a zombici davaj pokoj ted uz,proste dokonala priroda,udelala mi vyrobnu a fakle :D
http://img713.imageshack.us/img713/2302/zaujimavost.jpg .Kliknete pro kouknuti obrazku,nejak byl moc velkej (aspon se tak zobrazoval na forku,a dost blbe,tak ho dam do url)
Mise888
Wood Rank 1
Wood Rank 1

Příspěvek od Mise888 »

já viděl dost přírodních zajímavostí třeba za vodou v daleké zemi byl sníh :) Ajo: to máš furt Alphu?
Když vám někdo dá BAN tak vám ho nedal je to jen klam to já třímám v rukách BANHAMMER
Obrázek =)
ajo33766

Příspěvek od ajo33766 »

Mise888 píše:já viděl dost přírodních zajímavostí třeba za vodou v daleké zemi byl sníh :) Ajo: to máš furt Alphu?
Ja mam nelegalni verzi,nwm kde novou stahnout,oficialni nemam.Nemam koupene.
KTomas
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Příspěvek od KTomas »

ajo33766 píše:
Mise888 píše:já viděl dost přírodních zajímavostí třeba za vodou v daleké zemi byl sníh :) Ajo: to máš furt Alphu?
Ja mam nelegalni verzi,nwm kde novou stahnout,oficialni nemam.Nemam koupene.

Beta si muzes stahnout zde: [url]http://**********************[/url] (je tam napsano Alpha ale po stahnutí a spuštění zaškrkni force update a automaticky ti to updatne na nejnovější verzi ( BETA 1.1_02) spouštět jen přes stažený soubor!!
ajo33766

Příspěvek od ajo33766 »

Nefunguje to,takze vis co stim muzu udelat :D
Mise888
Wood Rank 1
Wood Rank 1

Příspěvek od Mise888 »

Minecraft se nekupuje :/
Obrázek =)
ajo33766

Příspěvek od ajo33766 »

Kupuje,ja jsem na nete videl oficialni verzi s MP a uctem za 11 E :D
Odpovědět