Živý sraz a turnaj v kartách Jitsu 8.1.2011 v Praze

Zde si můžete prohlédnout soutěže, které již proběhly, nebo nebyly dokončeny.
Zamčeno
Myslik
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Re: Živý sraz a turnaj v kartách Jitsu 8.1.2011 v Praze

Příspěvek od Myslik »

Josh Blue111 píše:Napadla mně taková skvělá věc Šamane . Pokaždé víte že po turnaji uděláme společnou fotku ,ale video ne ! Takže mně napadlo že bych si mohl vzít v sobotu do outpostu foťák . Škoda že nemám kameru šlo by to mnohem líp . :/ Foťák je radši na focení než na natáčení ,ale to je jedno , prostě mně napadlo udělat takovou videovizitku . Samodřejmě důležitý bude , až budu natáčet tak chci aby jste mi nic říkali např. Co děláš Joshi ? :( I když kdo zas bude držet kameru když budu hrát ? To
nevím ;DDD Nějak to prostě udělám a na začátek vás prostě všechny vyfotím ,ale kdo vyfotí zas mně :D Asi Šaman ten fotí . ;DD I když ani nevím , jestli něco takového udělám . Času moc nebude . Ale až vás budu fotit , tak bych rád vědel vaše přezdívky myslím tím tady na foru ! Ty který znám mi přezdívky říkat nemusí . I když bych si ten foťák měl co nejrychleji nabít . I když nevím , jestli si ho nepůjčí ségra ... hmm . :-(
Hele mužů vzít svůj foťák nebo budeme fotit a točit mobilem (fotí dobře) a pak ti to třeba pošlu mailem ;)
Josh Blue111
Wood Rank 3
Wood Rank 3

Příspěvek od Josh Blue111 »

Myslik píše:
Josh Blue111 píše:Napadla mně taková skvělá věc Šamane . Pokaždé víte že po turnaji uděláme společnou fotku ,ale video ne ! Takže mně napadlo že bych si mohl vzít v sobotu do outpostu foťák . Škoda že nemám kameru šlo by to mnohem líp . :/ Foťák je radši na focení než na natáčení ,ale to je jedno , prostě mně napadlo udělat takovou videovizitku . Samodřejmě důležitý bude , až budu natáčet tak chci aby jste mi nic říkali např. Co děláš Joshi ? :( I když kdo zas bude držet kameru když budu hrát ? To
nevím ;DDD Nějak to prostě udělám a na začátek vás prostě všechny vyfotím ,ale kdo vyfotí zas mně :D Asi Šaman ten fotí . ;DD I když ani nevím , jestli něco takového udělám . Času moc nebude . Ale až vás budu fotit , tak bych rád vědel vaše přezdívky myslím tím tady na foru ! Ty který znám mi přezdívky říkat nemusí . I když bych si ten foťák měl co nejrychleji nabít . I když nevím , jestli si ho nepůjčí ségra ... hmm . :-(
Hele mužů vzít svůj foťák nebo budeme fotit a točit mobilem (fotí dobře) a pak ti to třeba pošlu mailem ;)
Taky dobrý nápad . Čím více foťáků nebo mobilů co já vím ;DD Tím více toho uděláme . Hmm . Mobilem ,ale jakým ?
Myslik
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Příspěvek od Myslik »

Josh Blue111 píše:
Myslik píše:
Taky dobrý nápad . Čím více foťáků nebo mobilů co já vím ;DD Tím více toho uděláme . Hmm . Mobilem ,ale jakým ?
iPhone 3GS (3,2 MPx) a Nokia E72 (5 MPx)
ffilipin
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Příspěvek od ffilipin »

já mám nokii (3,2MPx)
sosinek
Wood Rank 2
Wood Rank 2

Příspěvek od sosinek »

Já bych vzal kameru! :D Netočil bych samozřejmě všechno. Ale určitě ji ssebou vemu ;)
Končím...
Nový díl Worms na mém blogu!
Mypuln55
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Příspěvek od Mypuln55 »

já s sebou vezmu možná foťák(12 MPX) aspoň budeme mít fotek více
z mé třídy jde na ten sraz docela dost lidí iglus0,between,borec 126, já :DD
jak na Ponci fsf nejdřív prohrával asi 4:1 a pak najednou vyhrál 5:4 :DD
Obrázek
Knedlik
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Knedlik »

Mypuln55 píše:já s sebou vezmu možná foťák(12 MPX) aspoň budeme mít fotek více
z mé třídy jde na ten sraz docela dost lidí iglus0,between,borec 126, já :DD
jak na Ponci fsf nejdřív prohrával asi 4:1 a pak najednou vyhrál 5:4 :DD
Hele to se mi taky stalo :D Na prvním Outpostu myslím... prohrávala jsem teď nevim taky nějak 4:1 nebo co a nakonec jsem vyhrála.... myslím ten souboj :DD

Když už tolik lidí bere foťák tak to nemá cenu ho brát :D :)
Obrázek
teri 2
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Příspěvek od teri 2 »

Šaman píše:Obrázek

Více o turnaji na webu turnaje zde

Přečtěte si, jak probíhali minulé turnaje.
Jitsu Ponec zde
Jitsu Ooutpost zde
jitsu Outpost 2 zde

Jako vždycky si udělám menší registrace.
Na sraz může přijít kdokoliv, ale turnaj v kartách bude maximálně pro 16 lidí.
Přednost tedy budou mít ti, kteří se zde přihlásí předem.

Kdo přijde:
  • 1,Knedlik
    2,Glato ackar
    3,Metys
    4,sosinek
    5,Tojsemja
    6,between
    7,Mypuln55
    8,fsf333
    9,iglus0
    10,potkana
    11,Max
    12,ccdn
    13,Borec 126
    14,Qixipetricek
    15,Myslik
    16,Josh Blue 111
    - - - - - - - - - - -
    17,ffilipin
Kdo možná:
  • Platfus
kdo si chce dát do podpisu pozvánku na turnaj, tak ať si skopíruje tento kód:

Kód: Vybrat vše

[url=http://jitsucards.fan-club-penguin.cz/outpost][img]http://jitsucards.fan-club-penguin.cz/outpost/outpost_81_podpis.png[/img][/url]
náhled obrázku

nebo tento

Kód: Vybrat vše

[url=http://jitsucards.fan-club-penguin.cz/outpost][img]http://jitsucards.fan-club-penguin.cz/outpost/logo2.jpg[/img][/url]
náhled obrázku
Už se nemůžu dočkat!Takže přijdu.Dejte si pozor na několikanásobného ninju Teri 2!Slupnu Vás jako malinu! :P "!" "hra" "zmrzlina2" "pizza" :DD :D
Ccdn
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Ccdn »

Já asi taky vezmu foťák a možná táta vezme kameru. ;) Ještě nevím.
sosinek
Wood Rank 2
Wood Rank 2

Příspěvek od sosinek »

Ccdn píše:Já asi taky vezmu foťák a možná táta vezme kameru. ;) Ještě nevím.
Z toho už nebude žádnej turnaj!!!! To bude televizní štáb! :D
Končím...
Nový díl Worms na mém blogu!
Zamčeno