The Last Airbender ( Poslední Vládce Větru)
-
- Wood Rank 0
- Kontaktovat uživatele:
The Last Airbender ( Poslední Vládce Větru)
The Last Airbender a nebo Avatar v nickelodeonu je to dobrá pohádka čí film a pište si o avatarovi angovi v nickelodeonu čí The last Airbender.

Re: The Last Airbender ( Poslední Vládce Větru)
FIlm som videl v 3D,super az na koniec,ktory bude podla filmu v dalsej casti.
Animovana verzia (alebo "pohadka" ci ako tomu hovoris) je dobra efektami,ale tie hlasky postav,a trapne scenky,a to sci-fi ze stoji pred skalou,a padne o 5 sekund a stihne si to uvedomit,no co ja viem,film je lepsi....Ale na dalsiu cast nepojdem kedze sa to ani nou neskonci ako predpokladam.
Animovana verzia (alebo "pohadka" ci ako tomu hovoris) je dobra efektami,ale tie hlasky postav,a trapne scenky,a to sci-fi ze stoji pred skalou,a padne o 5 sekund a stihne si to uvedomit,no co ja viem,film je lepsi....Ale na dalsiu cast nepojdem kedze sa to ani nou neskonci ako predpokladam.

-
- Wood Rank 0
- Kontaktovat uživatele:
v kině byla dobrá já to vím že jsem tam byl v kině byla lepší než v nickelodeonu

Byl jsem na tom v kině 3D a na nickelodeon jsem se na avatar dřív díval film je pěkný těším se na pokračování

podle mně je ten seriál lepší než film i když nevím jestli ten seriál vystihl komiks podle které ho to je
jinak se chystá pokračovaní toho příběhu v seriálu(tož nový seriál který bude navazovat)

Když vám někdo dá BAN tak vám ho nedal je to jen klam to já třímám v rukách BANHAMMER
=)

-
- Wood Rank 0
- Kontaktovat uživatele:
Ale dobrej v avataru v nickelodeonu je Princ zuka a ta královna království ohně ale nejlepší je samozdřejmně ang (ten avatar)

ta královna království ohně je princezna Azula ale v knize ohně se stala královnouMartinNiemiec píše:Ale dobrej v avataru v nickelodeonu je Princ zuka a ta královna království ohně ale nejlepší je samozdřejmně ang (ten avatar)

Když vám někdo dá BAN tak vám ho nedal je to jen klam to já třímám v rukách BANHAMMER
=)