Minecraft
Re: Minecraft
lidi lidi lidi......od doby co je beta přibili noví živočichové a nepřátelé a z nich nové věci (živočich např. černá ovce z které je černá vlna) a taky barvy s kterýma si vlnu můžete obarvit ano ano rákos(bambus) se přejmenoval na cukrovou třtinu z níž se může získat cukr taky živočich přibyla olihen z ní se dá sehnat inkoust můžete taky najít nový druh stromu listnatý strom jménem bříza nebo jak já říkám strom albín xD prostě fůra nových věci takže toho máme více na práci do české wikipedie minecraftu!
Když vám někdo dá BAN tak vám ho nedal je to jen klam to já třímám v rukách BANHAMMER
=)

a to na multiplaery alebo aj na single????Mise888 píše:lidi lidi lidi......od doby co je beta přibili noví živočichové a nepřátelé a z nich nové věci (živočich např. černá ovce z které je černá vlna) a taky barvy s kterýma si vlnu můžete obarvit ano ano rákos(bambus) se přejmenoval na cukrovou třtinu z níž se může získat cukr taky živočich přibyla olihen z ní se dá sehnat inkoust můžete taky najít nový druh stromu listnatý strom jménem bříza nebo jak já říkám strom albín xD prostě fůra nových věci takže toho máme více na práci do české wikipedie minecraftu!
a inac ked som hral tak je tanm aj par podivnosti ako ze som na strechce domu a zrazu vedla mna stoji zombie,zabil som ho a pozrel vsetky steny.Nikde nebola puklina takze je zahada ako sa tam dostal

to je jednoduché vysvětliti prostě se tam objevil a nespadnul!wasdreq2 píše:a to na multiplaery alebo aj na single????Mise888 píše:lidi lidi lidi......od doby co je beta přibili noví živočichové a nepřátelé a z nich nové věci (živočich např. černá ovce z které je černá vlna) a taky barvy s kterýma si vlnu můžete obarvit ano ano rákos(bambus) se přejmenoval na cukrovou třtinu z níž se může získat cukr taky živočich přibyla olihen z ní se dá sehnat inkoust můžete taky najít nový druh stromu listnatý strom jménem bříza nebo jak já říkám strom albín xD prostě fůra nových věci takže toho máme více na práci do české wikipedie minecraftu!
a inac ked som hral tak je tanm aj par podivnosti ako ze som na strechce domu a zrazu vedla mna stoji zombie,zabil som ho a pozrel vsetky steny.Nikde nebola puklina takze je zahada ako sa tam dostal![]()
Když vám někdo dá BAN tak vám ho nedal je to jen klam to já třímám v rukách BANHAMMER
=)

a tie nove veci su aj singleplayery??Mise888 píše:to je jednoduché vysvětliti prostě se tam objevil a nespadnul!wasdreq2 píše:a to na multiplaery alebo aj na single????Mise888 píše:lidi lidi lidi......od doby co je beta přibili noví živočichové a nepřátelé a z nich nové věci (živočich např. černá ovce z které je černá vlna) a taky barvy s kterýma si vlnu můžete obarvit ano ano rákos(bambus) se přejmenoval na cukrovou třtinu z níž se může získat cukr taky živočich přibyla olihen z ní se dá sehnat inkoust můžete taky najít nový druh stromu listnatý strom jménem bříza nebo jak já říkám strom albín xD prostě fůra nových věci takže toho máme více na práci do české wikipedie minecraftu!
a inac ked som hral tak je tanm aj par podivnosti ako ze som na strechce domu a zrazu vedla mna stoji zombie,zabil som ho a pozrel vsetky steny.Nikde nebola puklina takze je zahada ako sa tam dostal![]()
zatial som nic take nevdel preto sa pytam
Ty zelený tygři sou blbci. Odhodí do vzduchu polovinu baráku...
Zase! Já to spravim příde další a vyhodí spodek! To abych ho udělal celej z šutrů!
Zase! Já to spravim příde další a vyhodí spodek! To abych ho udělal celej z šutrů!
Naposledy upravil(a) Nik3 dne pon 17. led 2011 20:46:21, celkem upraveno 1 x.
Někdy v roce 2016 bude mít můj tučňák 10 let. Toť vše...
Myslíš creepera? Ten po smrti vybuchuje.Nik3 píše:Ty zelený tygři sou blbci. Odhodí do vzduchu polovinu baráku...
Lisured podle vzoru pán
Ten v alfě ale nevybuchoval ne?Lisured píše:Myslíš creepera? Ten po smrti vybuchuje.Nik3 píše:Ty zelený tygři sou blbci. Odhodí do vzduchu polovinu baráku...
Já si plánuju už 3 herní dny pole, ale furt jenom spravuju barák!!! A kvůly tomu mně to nebaví...

Někdy v roce 2016 bude mít můj tučňák 10 let. Toť vše...
Nevím. Koupil jsem si až betu. Já stavím na peaceful a pak hraji na hard.Nik3 píše:Ten v alfě ale nevybuchoval ne?Lisured píše:Myslíš creepera? Ten po smrti vybuchuje.Nik3 píše:Ty zelený tygři sou blbci. Odhodí do vzduchu polovinu baráku...
Já si plánuju už 3 herní dny pole, ale furt jenom spravuju barák!!!
Lisured podle vzoru pán
Zejtra si asi koupím plnou verzi 

zapomněl jsem že jsou i střílny(vypadá jak pec) a barvy kterýma můžete přebarvit vlnu!Mise888 píše:lidi lidi lidi......od doby co je beta přibili noví živočichové a nepřátelé a z nich nové věci (živočich např. černá ovce z které je černá vlna) a taky barvy s kterýma si vlnu můžete obarvit ano ano rákos(bambus) se přejmenoval na cukrovou třtinu z níž se může získat cukr taky živočich přibyla olihen z ní se dá sehnat inkoust můžete taky najít nový druh stromu listnatý strom jménem bříza nebo jak já říkám strom albín xD prostě fůra nových věci takže toho máme více na práci do české wikipedie minecraftu!

=)