Age of Mythology a Age of Mythology The Titans

wasdreq2
Wood Rank 3
Wood Rank 3

Re: Age of Mythology a Age of Mythology The Titans

Příspěvek od wasdreq2 »

Mise888 píše: ty hraješ kampaň? jo to byli časy když jsem to hrál já :) (tu kampaň)
prvy krat somtuto hru hral este pred tym ako som chodil do skoly :DD
je to aj celkom stara hra
uz robim kampane v Titans kde je hrdina Arkantosov syn Kastor[/quote]

jj Kastor byl i v prvním díle[/quote]
ale sa mi nepaci ze teraz idem misiu co asi budem bojovat proti Amanre (Egyptská hrdinka z prvej casti)
Mise888
Wood Rank 1
Wood Rank 1

Příspěvek od Mise888 »

wasdreq2 píše:
Mise888 píše: ty hraješ kampaň? jo to byli časy když jsem to hrál já :) (tu kampaň)
prvy krat somtuto hru hral este pred tym ako som chodil do skoly :DD
je to aj celkom stara hra
uz robim kampane v Titans kde je hrdina Arkantosov syn Kastor
jj Kastor byl i v prvním díle[/quote]
ale sa mi nepaci ze teraz idem misiu co asi budem bojovat proti Amanre (Egyptská hrdinka z prvej casti)[/quote]

mise Ancient Relics :)
Když vám někdo dá BAN tak vám ho nedal je to jen klam to já třímám v rukách BANHAMMER
Obrázek =)
Mise888
Wood Rank 1
Wood Rank 1

Příspěvek od Mise888 »

tak dnes je očekávané Úterý :) čas napsat něco o surovinách kouzlech a hrdinech začnu surovinama
v AoM jsou čtyři druhy surovin: jídlo,dřevo,zlato a favor.Jídlo se získává z lovu zvířat či zabíjení domácích zvířat na polích a při lovu ryb.Dřevo se získává ze stromů.Zlato z dolů.Teď kouzla..pohodlně se usaďte nepřepínejte a neodcházejte od PC tohle bude dlouhé ;)

Řekové:
blesk-Zeus,uzdravení-Aténa,mír-Hermés,portál-Apollo,bronzové brnění-Dionýsos,sklad-Hefaistós,bouřka-Héra,krmítko-Poseidón,stop výrobě jednotkám-Áres,kletba-Afrodita,zemětřesení-Artemis

Egypťané:
invaze hadů-Anubis,zatmění-Bast,kobylky-Hathór,povstání mrtvých-Phthys,Syn Osirisův-Osiris(musí se namířit na faraóna),meteority-Thóth,teleport-Ptah,citadela-Sekhmet,tornádo-Hórus,prosperita-Isis,déšť-Re,vize-Set.

Norové:
Velký Lov-Odin,lesní požár-Freyja,rozpadnutí-Heimdall,codící dřevo-Njord,mráz-Skadi,Ragnarok,Balo-,vlci-Tyr,léčivý pramen-Forseti,ohnivé zbraně-Bragi,trpasličí důl-Thor,špeh-Loki,drak-Hell

Atlanťani:
destrukce-Kronos,hrdinství-Prométheus,skrýš pavouků-Létó,chaos-Hyperion,zrada-Rheia,teleport-Helios,černá díra-Atlas,rázová vlna-Oranos,strom hesperidek-Theia,Tartariání brána-Hekate,les-Gaia.

Řekové mají v každé době jednoho hrdninu dají se vycvičit v Town centeru a v pevnosti.

Egypťané mají za hrdiny faraóny a kněze faraón se sám obživuje v Town Centeru a kněz lze vycvičit v Town centeru a v chrámu(mají také hrdinu Syna Osirise můžete ho mít jen jednou!je to kouzlo).

Norové můžou už od začátku vycvičit v chrámu Hersiry taky se dají vycvičit v kasárnách.

Atlanťani mají výzkum který změní lidskou jednotku v hrdinu.

toť vše přátelé a spoluhráči AoM a AoM TT :)
Když vám někdo dá BAN tak vám ho nedal je to jen klam to já třímám v rukách BANHAMMER
Obrázek =)
Mise888
Wood Rank 1
Wood Rank 1

Příspěvek od Mise888 »

sehnali jste v AoM nějaké zajímavé obrázky? jestli jo pošlete ho sem
já jich taky pár mám:Obrázek Obrázek Obrázek
(otevřete na jiné stránce))a bitva o Wonder:Obrázek (otevřete v jiné stránce))a její konec: Obrázek :D
Obrázek =)
wasdreq2
Wood Rank 3
Wood Rank 3

Příspěvek od wasdreq2 »

AoM the titans prejdeneeeee
konecne
v tej poslednej misii ked som cakal na Gaiu tak to dalo dost zabrat udrzat Kronosa daleko od tych stromov
Mise888
Wood Rank 1
Wood Rank 1

Příspěvek od Mise888 »

wasdreq2 píše:AoM the titans prejdeneeeee
konecne
v tej poslednej misii ked som cakal na Gaiu tak to dalo dost zabrat udrzat Kronosa daleko od tych stromov
jj když jsem to hrál poprvé tak Kronos zaútočil na jeden strom jsem ho bránil všechny jednotky jsem přemístil k tomu stromu :D
Obrázek =)
Odpovědět