Minecraft

Minecraft a vše kolem něj.
Odpovědět
Myslik
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Re: Minecraft

Příspěvek od Myslik »

Šaman píše:
Lisured píše:
Myslik píše:Já si ho chci koupit ale když mi to zkusil zaplatit brácha přes kreditku tak to nešlo :(
Mě to taky nešlo, musíš to platit přes PayPal.
Jde to i přes kreditku, PayPal není nutný. ;)
No jo ale mě to píše pořád že je transakce zamítnuta :(
Lisured
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Lisured »

Šaman píše:
Lisured píše:
Myslik píše:Já si ho chci koupit ale když mi to zkusil zaplatit brácha přes kreditku tak to nešlo :(
Mě to taky nešlo, musíš to platit přes PayPal.
Jde to i přes kreditku, PayPal není nutný. ;)
No mě to tedy přes ten formulář nešlo. Musel jsem kliknout na paypal. Tam jsem zadal číslo kreditní karty, etc. a bylo to.
Lisured podle vzoru pán
Blooman
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Příspěvek od Blooman »

Kupte si paysafe card j.. ten dáte na paypal.. a z paypalu se dá platit vše..
Pokud to nejde..
Sunrise
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Příspěvek od Sunrise »

hej me to nejde kdyz to zapnu tak to po me chce premium ale ja ho nechci poradte pls
Obrázek
Šaman
Silver Rank 5
Silver Rank 5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Šaman »

Minecraft mě dostal - práce mi stojí a stavím věž. Po dvou dnech jsem přepnul na peaceful, protože ty co vybuchujou mi vyloženě kazí dílo a náladu :DD
Nejhorší bylo, když jsem si všechny cennosti dal do cheast a tu truhlu jsem chtěl přenést do nového bejváku - bum a hotovo :I
Baví mě voda, s tou jdou dělat věci...
Sunrise
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Příspěvek od Sunrise »

hraju jenom builder ale i tak je sranda postavis co chces :D
Obrázek
Lisured
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Lisured »

Šaman píše:Minecraft mě dostal - práce mi stojí a stavím věž. Po dvou dnech jsem přepnul na peaceful, protože ty co vybuchujou mi vyloženě kazí dílo a náladu :DD
Nejhorší bylo, když jsem si všechny cennosti dal do cheast a tu truhlu jsem chtěl přenést do nového bejváku - bum a hotovo :I
Creepeři lezou na nervy asi všem stavitelům. Jinak tip: vykácej les v okolí — spawnujou se totiž u stromů. A taky si můžeš okolo vykopat příkop a napustit do něj vodu (neumí plavat), nebo obyčejnou jámu (vyskočí maximálně do výšky 2 bloků). A pokud stavíš něco velkolepého, doporučuji ti zálohovat (například pomocí tohoto nástroje http://gerritg.de/?p=134).
Lisured podle vzoru pán
Mise888
Wood Rank 1
Wood Rank 1

Příspěvek od Mise888 »

Lisured píše:
Šaman píše:Minecraft mě dostal - práce mi stojí a stavím věž. Po dvou dnech jsem přepnul na peaceful, protože ty co vybuchujou mi vyloženě kazí dílo a náladu :DD
Creepeři lezou na nervy asi všem stavitelům. Jinak tip: vykácej les v okolí — spawnujou se totiž u stromů. A taky si můžeš okolo vykopat příkop a napustit do něj vodu (neumí plavat), nebo obyčejnou jámu (vyskočí maximálně do výšky 2 bloků). A pokud stavíš něco velkolepého, doporučuji ti zálohovat (například pomocí tohoto nástroje http://gerritg.de/?p=134).
s tím lesem je to můj nápad :)
Když vám někdo dá BAN tak vám ho nedal je to jen klam to já třímám v rukách BANHAMMER
Obrázek =)
ajo33766

Příspěvek od ajo33766 »

Cim dalej to hram,tym ma to viac bavi,asi si to tiez kupim (aj kvoli MP) .
Vcera sa mi stalo,ze som vysekal strom,a korunu zapalil (ako pochoden aby som videl) len som nedomyslel a chytil sa les,hasenie skoncilo tak,ze ohen hori aj teraz,lebo hasit je ho zdlhave,kebyze si to nevsimnem,tak tam ani nemam les,no co aspon som to trochu zachranil.
PS: vraj sa da urobit drevene uhlie,normalne uhlie a vypalite "nevycraftovanu" cast stromu co rozbijete,date to do pece (dole musite dat uhlie cierne,a mate hnede drevo,odtestovane :) a stretli ste uz Pigmana? Lebo Pigman a Zombie Pigman ktory utoci je rozdiel,ja zatial nie,a vraj sa da prasiatko osedlat,to sa mi zatial nepodarilo,staci len nanho kliknut pravym a malo by byt,len sa to neda kontrolovat,takze jazdite rozne. :)
Lisured
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Lisured »

ajo33766 píše:Cim dalej to hram,tym ma to viac bavi,asi si to tiez kupim (aj kvoli MP) .
Vcera sa mi stalo,ze som vysekal strom,a korunu zapalil (ako pochoden aby som videl) len som nedomyslel a chytil sa les,hasenie skoncilo tak,ze ohen hori aj teraz,lebo hasit je ho zdlhave,kebyze si to nevsimnem,tak tam ani nemam les,no co aspon som to trochu zachranil.
PS: vraj sa da urobit drevene uhlie,normalne uhlie a vypalite "nevycraftovanu" cast stromu co rozbijete,date to do pece (dole musite dat uhlie cierne,a mate hnede drevo,odtestovane :) a stretli ste uz Pigmana? Lebo Pigman a Zombie Pigman ktory utoci je rozdiel,ja zatial nie,a vraj sa da prasiatko osedlat,to sa mi zatial nepodarilo,staci len nanho kliknut pravym a malo by byt,len sa to neda kontrolovat,takze jazdite rozne. :)
Určitě si to kup, zatím je to docela levné.

Dřevěné uhlí taky vyrábím. Dole může být jakékoliv palivo.
Prase se nechá osedlat když si vyrobíš sedlo (z kravské kůže).
Lisured podle vzoru pán
Odpovědět