takto toide aj mojmu kamosoviMartinNiemiec píše:mám to tám ale nejde mi to můžu jen dát try again
Minecraft
Re: Minecraft
A este mam jednu otazku,ked si to teraz kupim,tak ostatne patche mam zadarmo?Lebo ak to je iba verzia Beta ( ze ked si kupim iba Betu dostanem) tak to nestoji potom zato,to potom staci pockat na full verziu,ale ak mam vsetky patche k tomu,tak si to kupim,pytam sa lebo tych 15 Eur (zaokruhlene) je predsa dost. 

Ty si vlastně nekupuješ hru ale něco jako membera napořád, takže ano všechny budoucí aktualizace jsou v ceně.ajo33766 píše:A este mam jednu otazku,ked si to teraz kupim,tak ostatne patche mam zadarmo?Lebo ak to je iba verzia Beta ( ze ked si kupim iba Betu dostanem) tak to nestoji potom zato,to potom staci pockat na full verziu,ale ak mam vsetky patche k tomu,tak si to kupim,pytam sa lebo tych 15 Eur (zaokruhlene) je predsa dost.
Lisured podle vzoru pán
Super, dneska jsem mohl mít koupenej Minecraft od bráchy ale teďka z toho "vycouval" a říká že je to nějaký pofidérní server kde vás jenom "oberou" a vykradou vám účet... ach jo 

Dakujem,tak si to dnes kupimLisured píše:Ty si vlastně nekupuješ hru ale něco jako membera napořád, takže ano všechny budoucí aktualizace jsou v ceně.ajo33766 píše:A este mam jednu otazku,ked si to teraz kupim,tak ostatne patche mam zadarmo?Lebo ak to je iba verzia Beta ( ze ked si kupim iba Betu dostanem) tak to nestoji potom zato,to potom staci pockat na full verziu,ale ak mam vsetky patche k tomu,tak si to kupim,pytam sa lebo tych 15 Eur (zaokruhlene) je predsa dost.

Juchů. Už to konečně mám koupený
. DÍKY ŠAMANE! 

No.. je Minecraft Clasic na iphone.. jen otázaka času kdy bude aplha na iphone
-
- Wood Rank 0
- Kontaktovat uživatele:
O tom Minecraftu na iPhone vím