Memberství skoro na všechno!

Ertikol
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Re: Memberství skoro na všechno!

Příspěvek od Ertikol »

refaktorizováno

Je o dost lepší můžou si tam kupovat i nemeberové oblečení a jsou tam dny membea zadara...
JSEM PROTI HACKU!!!
wasdreq2
Wood Rank 3
Wood Rank 3

Příspěvek od wasdreq2 »

ja ked som si pozical membera tak sa mi pacilo ze mozem hrat card-jitsu fire a water a kupovat si niejake oblecenie ale zase ma uz potom to CP nebavilo ked som mohol robit všetko.....radsej budem nemember a ani mi nevadi ze davaju malo free itemov a ze su stale na hlavu (aj ked by mohli sem tam dat aj nieco ine)
Tojsemja
Wood Rank 0
Wood Rank 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tojsemja »

Nechápu, proč si lidi stěžují. Když jim to tolik vadí, nemusí CP vůbec hrát, nikdo je k tomu nenutí. Nebo koupit si membera - další možnost. A pokud ani jedno z toho nechtějí, nechápu vůbec smysl tohodle témata, a už vůbec nepochopím poškozování těch, co membera mají. Jsou to normální lidi, co si ho koupili a nejsou o nic míň či víc, než my. I já jsem za Lock. ;)
FREINDSHIP IS MAGIC
Obrázek
Honza009
Wood Rank 2
Wood Rank 2

Příspěvek od Honza009 »

Tojsemja píše:Nechápu, proč si lidi stěžují. Když jim to tolik vadí, nemusí CP vůbec hrát, nikdo je k tomu nenutí. Nebo koupit si membera - další možnost. A pokud ani jedno z toho nechtějí, nechápu vůbec smysl tohodle témata, a už vůbec nepochopím poškozování těch, co membera mají. Jsou to normální lidi, co si ho koupili a nejsou o nic míň či víc, než my. I já jsem za Lock. ;)
Souhlasim tohle sm napsal před protože sem byl rozčílenej a ted řikám club penguin je štědrej hele dávaj nám free itemy a řikám dejte sem LOCK souhlasim s Tojsemja dejte please LOCK :DD
Zamčeno