osobne nwm preco by sme mali dostat varka.......v pravidlach o tom nic nieje...ale ak mi admin napise ze nesmiem...prestanem...a este bol by som rad keby ste nepreberali veci odveci kedze hologram nebol dokonaly a prave si tam boss92333 kychol...hologram sa prerusil a the director....
P.S. max tri riadky piste
iba najneobavanjsi tucniaci sa stanu piratmi!!
Member?COOL
Veci????COOL
igloo???????COOL
nemat kamosov??????????????TO NIEJE COOL
tak ked ma uvidis(boss92333)tak nezabudni poslat request!
...nastala vzbura.
No director bol pripravený na každý prípad. Vypustil robotov aby zablokovali agentov a ušiel do výťahu. utiekol a agentov zamkol a vypol EPF systémy, takže žiadny teleport. no v teame boli a šikovní...
Som K.Č.A.S.A. agent
(nefunguje mi odznak) Pls klik
Gary sa tiez pripravil...tak sa bal Herberta, ze vykopal tunel z EPF pre istotu a tiez dal do EPF aj tryski z vodou...trebalo sa mu uz len dostat ku pocitacu...ale blokovali ho roboti
iba najneobavanjsi tucniaci sa stanu piratmi!!
Member?COOL
Veci????COOL
igloo???????COOL
nemat kamosov??????????????TO NIEJE COOL
tak ked ma uvidis(boss92333)tak nezabudni poslat request!
načo, veď ho každý vidí tu. No Jet Pack Guy mal svoj jet pack. Ale v tom strese ho nedokázal zapnúť a ostatní sa tiež bránili robotom. V tejto situácii by to dokázl iba Rookie (náhodou alebo naschvál, to je jedno), ae ten bol v sklenenej škatuli niekde v podzemí.
Som K.Č.A.S.A. agent
(nefunguje mi odznak) Pls klik
On se v tom podzemí naštval a začal mlátit do skla ale začaly ho bolet ruce. Pak si vzpomněl že má v inventáři helmu nasadil si jí a začal tancovat (vrtat) pak to prasklo a zjistil že je v nějakém tunelu tak jím šel a asi za hodinu byl na jeho konci. Vylezl v...
Někdy v roce 2016 bude mít můj tučňák 10 let. Toť vše...