Hm, třeba já a kdokoli jiný!Miseso píše:Cadence je bezva. Sice mi často říká, že mi tancování moc nejde, ale co, jsem zmatkář a kdo by se v těch šipkách vyznal.
Našla jsem obrázek puffla Cadence:
a další

Hm, třeba já a kdokoli jiný!Miseso píše:Cadence je bezva. Sice mi často říká, že mi tancování moc nejde, ale co, jsem zmatkář a kdo by se v těch šipkách vyznal.
a další
Tak někomu to nejde tak se tu hned nevytahujteri 2 píše:Hm, třeba já a kdokoli jiný!Miseso píše:Cadence je bezva. Sice mi často říká, že mi tancování moc nejde, ale co, jsem zmatkář a kdo by se v těch šipkách vyznal.
a další
Teď na puffle party je nejdřív na střeše a pak v dance clubuMartinNiemiec píše:Já bych jí chtěl najít ale je pry v memberských místnostech
Knedlik píše:Teď na puffle party je nejdřív na střeše a pak v dance clubuMartinNiemiec píše:Já bych jí chtěl najít ale je pry v memberských místnostech
to je zajímavi,já ji viděl před nigt klubemMartinNiemiec píše:Já bych jí chtěl najít ale je pry v memberských místnostech
je aspon lepší než tyajo33766 píše:Trosku trapne.Jančika píše:Ma svoj styl obliekania ktory bude vzdy in
K Cadence,nevim co nani vidite,jo umi tancit a tak dale ale i tak nevim,jestli se vam libi nek je to vas nazor,me se moc nelibi no.
2. není vidět ale asi vypadá:Miseso píše:Cadence je bezva. Sice mi často říká, že mi tancování moc nejde, ale co, jsem zmatkář a kdo by se v těch šipkách vyznal.
a další