FIFA na Playstationu Vs NHL taky na tom co je lepší?

Odpovědět
MartinNiemiec
Wood Rank 0
Wood Rank 0
Kontaktovat uživatele:

FIFA na Playstationu Vs NHL taky na tom co je lepší?

Příspěvek od MartinNiemiec »

NHL nebo? Fifa?
NHL je Nations Hockey League a Fifa nevím :DD co je lepší? Podle mně je lepší i to i to :) a mám to na playstationu 1 :DD
Obrázek
Platfus
Wood Rank 2
Wood Rank 2

Re: FIFA na Playstationu Vs NHL taky na tom co je lepší?

Příspěvek od Platfus »

Voboje je naprostá kravina, protože nemá smysl pařit simulátor něčeho co můžeš dělat ve skutečnosti.
Má cenu hrát Assassin's Creed protože to nikdy nezaiješ (teda já s kámošem vyrábim Eziuv bodak) a ten příběh je úžasnej.
U NHL prostě dáváš nebo dostáváš góly a co z toho máš? možná tak zánět spojivek
Hledám Assassins Creed věci. Pište pokud máte
Tojsemja
Wood Rank 0
Wood Rank 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tojsemja »

Platfus píše:Voboje je naprostá kravina, protože nemá smysl pařit simulátor něčeho co můžeš dělat ve skutečnosti.
Má cenu hrát Assassin's Creed protože to nikdy nezaiješ (teda já s kámošem vyrábim Eziuv bodak) a ten příběh je úžasnej.
U NHL prostě dáváš nebo dostáváš góly a co z toho máš? možná tak zánět spojivek
Tak to je podle mě trochu rozcházející se názor. Tyhle simulátory jsou obzvláště pro fanoušky, kteří buďto zrovna venku být nemůžou, nebo venku být nechtějí, nebo prostě chtějí ovládat celý tým. V reálu hraješ jenom sám za sebe a tam máš obrovské možnosti - kupovat hráče, vytvářet je, přijímat smlouvy, simulovat zápasy, měnit sestavy... vážně plno věcí, které valná věčina hráčů nikdy nezažije. Navíc můžeš kdykoliv hrát se svými kamarády online, tým proti týmu, a co máš v reálu? 1 proti 1?

Pravda, Assassins Creed je opravdu znamenitá série, ale to už je jiný žánr, než Fifa či NHL. Btw. Co máš z AC? Zabíjíš templáře a kupuješ nový zbraně. Leda tak paranoiu. Nic proti tobě, jen názor z druhé stránky. ;)

Ohledně tématu, mě baví oboje dvoje stejně. Vzhledem k tomu, že jsem hrdým majitelem PS3, mě mine problém s tím, že NHL už nevychází na PC, a obojí si příležitostně ještě zahraji. ;)
FREINDSHIP IS MAGIC
Obrázek
Platfus
Wood Rank 2
Wood Rank 2

Příspěvek od Platfus »

no já nwm mě to příjde jako blbost ale ani Fifu ani NHL sem nikdy nehrál
AC mám dvojku na PC a hodlám si koupit Bloodlines na PSP
sem do toho blázen
Hledám Assassins Creed věci. Pište pokud máte
Myslik
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Příspěvek od Myslik »

Mě zase nebaví moc ten AS a ani NHL, radši hraju FIFU ale uplně nejraději hraju Rock Band :D na kytaru můžu hrát ale určitě nikdy nebudu dobrej jako Billie Joe Armstrong nebo třeba Paul McCartney...
Odpovědět