jakých? zombiepigmanů? jestli ty tak se neboj jsou neútoční jako pavouci na světleLordMB píše:podavam zalobu na Aja33766 za spawnovania otcnych ludi - zabijakov v mojom dome bez mojho suhlasu
Minecraft
Re: Minecraft
Když vám někdo dá BAN tak vám ho nedal je to jen klam to já třímám v rukách BANHAMMER
=)

Neviem co tu to "otcnych"...Ale toto spawnovanie som mal povolene od Lisureda...Bol to event a bude pokracovat po cely vikend...LordMB píše:podavam zalobu na Aja33766 za spawnovania otcnych ludi - zabijakov v mojom dome bez mojho suhlasu

dosť sa tu o MC hovorí, moji spolužiaci to hraju, tak som to chcel skusit na ofic. stranke (play.jsp)
mam tam ucet (classic minecraft), a mozem ist aj na nejake tie servery. ale neviem sa pripojit na napr lisuredov server (ak este ide)
mam tam ucet (classic minecraft), a mozem ist aj na nejake tie servery. ale neviem sa pripojit na napr lisuredov server (ak este ide)
Musíš mať survival verziu ktora sa da stiahnut ale radsej kupit. potom si zozen IP severu daj Multiplayer a daj tam tu IP ked budes mat stastie tak bude online....Samko píše:dosť sa tu o MC hovorí, moji spolužiaci to hraju, tak som to chcel skusit na ofic. stranke (play.jsp)
mam vlastny classic server
ale potreboval by som poradit. nemate niekto skusenosti?
myslim ze classic a beta server by mali byt podobne
ale potreboval by som poradit. nemate niekto skusenosti?
myslim ze classic a beta server by mali byt podobne
Lisured nedáš mi IP na tvoj server?
Batmane je to ogion.ath.cx 

Když vám někdo dá BAN tak vám ho nedal je to jen klam to já třímám v rukách BANHAMMER
=)

Dík.Mise888 píše:Batmane je to ogion.ath.cx
Ale můžeš se tam přihlásit(když bude online) jen s 1.4
=)

Na serveru už je 1.5.Mise888 píše:Ale můžeš se tam přihlásit(když bude online) jen s 1.4
Lisured podle vzoru pán