Naruto .. Otázka
Naruto .. Otázka
Proč pein oživí kakashiho a tim se zabije?
(pardon za nové téma.. Pak snažte)
(pardon za nové téma.. Pak snažte)
-
- Wood Rank 0
Re: Naruto .. Otázka
protože naruto přesvěčil peina že jeho fylozofie je zlá a tak oživil celou konohu a kakashiho 

Kdo by mnel zájem o membera nebo unlock tak pište na mou SZ !
(Jen pro slovenskou republiku možná i výjimky pro českou)[
přesně tak Chovy ... já už Naruta neviděl asi rok , to už Pein zničil konohu nebo je to v Manze ??chovy píše:Na žádném. Žádný inteligentní člověk se nedívá na naruta s českým dabingem na jetixu nebo jiném programu. Nej je to v originále s titulkama od konoha.czJura píše:Na jakim programu se to koukate?
Na jetixu je cenzura ne?
-
- Wood Rank 0
V manze je už sršeň a naruto jak ho učí ovladat lišku v anime je teď to jak pein napadl konohuX-Box 360 píše:přesně tak Chovy ... já už Naruta neviděl asi rok , to už Pein zničil konohu nebo je to v Manze ??chovy píše:Na žádném. Žádný inteligentní člověk se nedívá na naruta s českým dabingem na jetixu nebo jiném programu. Nej je to v originále s titulkama od konoha.czJura píše:Na jakim programu se to koukate?

Kdo by mnel zájem o membera nebo unlock tak pište na mou SZ !
A existuje vůbec ještě nějaký program,kde dávají nové díly Naruta v češtině? Já myslím,že ne.

- Lilly49221
- Wood Rank 1
- Kontaktovat uživatele:
Animax?valada06 píše:A existuje vůbec ještě nějaký program,kde dávají nové díly Naruta v češtině? Já myslím,že ne.