Minecraft
Re: Minecraft
stiahol som si mc sharp
otestoval som ho na virustotal.com
hodnotenie 1/42(virus 1)
ta jedna detekcia je od symantecu. je to ze ma nizku reputaciu. je symantec "paranoidny" alebo tam naôzaj môže byť virus?
otestoval som ho na virustotal.com
hodnotenie 1/42(virus 1)
ta jedna detekcia je od symantecu. je to ze ma nizku reputaciu. je symantec "paranoidny" alebo tam naôzaj môže byť virus?
Začína ma baviť survival.
to je dobréLisured píše:Na serveru už je 1.5.Mise888 píše:Ale můžeš se tam přihlásit(když bude online) jen s 1.4

Když vám někdo dá BAN tak vám ho nedal je to jen klam to já třímám v rukách BANHAMMER
=)

-
- Wood Rank 0
ahoj vsichni co parite minecraft muzete se me na cokoli zeptat (pokud to budu vedet).
muj skype je matysek6261. dekuji za odpovedi!
muj skype je matysek6261. dekuji za odpovedi!

mám otázku, s minecraftem spíš začínám, jak mám sníst maso když už jsem si ho i udělal v peci?
série Star Wars filmů je nejlepší série filmů na světě, jen tomu někteří ještě nepřišly na kloub.

I´m back!
hrajete tu niekto aj classic?
ja by som mal yj vlastny server, viem v nom robit, ale nemozem. potreboval by som hosting s podporou .net 3.5 a shell accessom. inak z toho servera nic nebude. neviete poradit?
ja by som mal yj vlastny server, viem v nom robit, ale nemozem. potreboval by som hosting s podporou .net 3.5 a shell accessom. inak z toho servera nic nebude. neviete poradit?
-
- Wood Rank 0
staci si ho dat do inventare na dolni lištu a kliknout pravym tlacitkem.Ježura píše:mám otázku, s minecraftem spíš začínám, jak mám sníst maso když už jsem si ho i udělal v peci?
díky, jinak když mám prut na ryby ale žádnou nemůžu najít, nevíte čím to je?ribyz píše:staci si ho dat do inventare na dolni lištu a kliknout pravym tlacitkem.Ježura píše:mám otázku, s minecraftem spíš začínám, jak mám sníst maso když už jsem si ho i udělal v peci?
série Star Wars filmů je nejlepší série filmů na světě, jen tomu někteří ještě nepřišly na kloub.

I´m back!
Ryby nejsou (zatím?) vidět. Klikni pravým tlačítkem s prutem na vodu, a až se začne plovák potápět klikni znovu. Ryba by měla spadnout někde okolo tebe.Ježura píše:díky, jinak když mám prut na ryby ale žádnou nemůžu najít, nevíte čím to je?ribyz píše:staci si ho dat do inventare na dolni lištu a kliknout pravym tlacitkem.Ježura píše:mám otázku, s minecraftem spíš začínám, jak mám sníst maso když už jsem si ho i udělal v peci?
Lisured podle vzoru pán
-
- Wood Rank 0
No... Hraju to u bráchy a u kámoše, ale u sebe mi to nefunguje 
Málo paměti? Ne... Brácha má též 1GB Ram, Procesor.
( ANI CLASSIC, BETA, INDEV, INFDEV A ALPHA )
Hraju to u bráchy s módama, je to prostě COOOL!

Málo paměti? Ne... Brácha má též 1GB Ram, Procesor.
( ANI CLASSIC, BETA, INDEV, INFDEV A ALPHA )
Hraju to u bráchy s módama, je to prostě COOOL!