Harry Potter 1 hra-Kde ju môžem stiahnuť?
Harry Potter 1 hra-Kde ju môžem stiahnuť?
Už som skúšal nájsť obchody ale jediný obchod ktorý som našiel bol v Anglicku a ja ju hrozne chcem. Neviete kde sa dá stiahnuť? 

-
- Wood Rank 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: Harry Potter 1 hra-Kde ju môžem stiahnuť?
Pokud tvoje ego kleslo až na tak malou úroveň, že jsi ochoten warezit, tak jak je libo. Pokud by ti ale stačila menší herní alternativa, mohu sloužit.
Našel jsem PC kolekci prvních třech Harry Potter her, tedy Philosopher's Stone, Chamber of Secrets a Prisoner of Azcaban. Na interentových obchodech jí nalezneš za velmi přijatelnou cenu, a to necelých 4 stovek.
Musím tě zároveň ale i varovat. Pokud stojíš hlavně o první díl, věz, že od IGN (nejserióznější herní portál na světě) dostala hodnocení 1/10, a že běží na stařičkém enginu Unreal 1. Nástupci, které jsou součástí balení, jsou na tom o něco líp, a ty mohu jen doporučit.
Avšak tím, že už jsi se jen připravoval uchýlit k Warezáctví, jsi u mě o nějaký ten stupínek spadnul.
Našel jsem PC kolekci prvních třech Harry Potter her, tedy Philosopher's Stone, Chamber of Secrets a Prisoner of Azcaban. Na interentových obchodech jí nalezneš za velmi přijatelnou cenu, a to necelých 4 stovek.
Musím tě zároveň ale i varovat. Pokud stojíš hlavně o první díl, věz, že od IGN (nejserióznější herní portál na světě) dostala hodnocení 1/10, a že běží na stařičkém enginu Unreal 1. Nástupci, které jsou součástí balení, jsou na tom o něco líp, a ty mohu jen doporučit.
Avšak tím, že už jsi se jen připravoval uchýlit k Warezáctví, jsi u mě o nějaký ten stupínek spadnul.
FREINDSHIP IS MAGIC

Takze kazda hra ktera se mi na videu libi si ji mam koupit i kdyby stala 1 tisic?Bez vyzkouseni?Ne vsechny hry maj trail nebo demo,a kdyz tak za moc to nestoji,radsi stahnu nelegalne a kdyz se mi bue libit tak si ji koupim.Tojsemja píše:Pokud tvoje ego kleslo až na tak malou úroveň, že jsi ochoten warezit, tak jak je libo. Pokud by ti ale stačila menší herní alternativa, mohu sloužit.
Nejdrive vyzkouset v plne verzi,pak kupovat....To je jako kupovat obleceni bez vyzkouseni....
-
- Wood Rank 0
- Kontaktovat uživatele:
Ano, přesně tak! Koupit si jí musíš, ikdyby stála půl milionu! Warezení je jen naprosto směšná, a hlavně ilegální, alternativa, která se rozšiřuje mezi lidmi, kterým je zřejmě slovo 'zákon' nebo 'ústava' cizí.ajo33766 píše:Takze kazda hra ktera se mi na videu libi si ji mam koupit i kdyby stala 1 tisic?Bez vyzkouseni?Ne vsechny hry maj trail nebo demo,a kdyz tak za moc to nestoji,radsi stahnu nelegalne a kdyz se mi bue libit tak si ji koupim.
Nejdrive vyzkouset v plne verzi,pak kupovat....To je jako kupovat obleceni bez vyzkouseni....
To, že všechny hry demo nebo trial verzi nemají, je stejně tak výmluvné, jako že za 11 září mohou teroristi, jenom kvůli prohlášení Bushe. Stále jsou tu gameplaye, recenze, trailery, screen-shoty, walkthroughy, previewčka a mnoho dalšího. Třešničkou na dortu tohoto arogantního prohlášení je fakt, že první herní adaptace Harryho Pottera demo má.
'Hru stáhnu, a když se mi bude líbit, tak jí koupim' - další nesmyslný výmysl. Do kina, než jdeš na film, taky si ho můžeš "vyzkoušet"? Než dostaneš jídlo v reastauraci, máš možnost demoverze? Ne. A co kdyby se ti hra nelíbila? Nekoupíš si jí, a warez neodškodníš. Kdyby sis hru koupil, mohl bys jí vrátit, nebo prodat do bazaru - popřípadě domluvit se s jiným člověkem na výměně.
Oblečení je naprosto jiná verbeš. Navíc se to nedá považovat jako ani demo, ani trial, ani warez. Demo je omezená zkouška, trial ti po určité době vyprší a warez je zločin. O tom, že by ti půjčili jen polovinu kalhot, že by ti po dnu zmizeli nebo že by tě za ozkoušení zatkli, se u textílií nedá vůbec diskutovat.
Další vroubek u tvé teorie je názor, že by hru v případě, kdyby se mu líbila, koupil. Jak by to asi provedl, když jí po obchodech nemůže najít? Objednal by si jí z Anglie? O tom silně pochybuju.
Určitě bys nikdy nevyhledal cizí adresu bytu, jen tak nepřišel, nevylomil dveře (crack) a v pohodě si byt vyzkoušel. Proč? No protože je to trestné. A každý normální člověk ví, že to není správné, protože nechce, aby se mu stalo něco podobného.
Lidi, vzpamatujte se! Kvůli warezákům zanikají vývojářská studia, zanikají nadějné projekty nebo herní značky. Pěkný příklad je na sérii NHL - od desátého ročníku, kvůli velmi častému warezení, hra vychází jen na konzole. Bohužel, i tady je značka ohrožena. Jistý vykuk GeoHot cracknul poslední džící se konzoli, PS3, a tak je osud NHL ve hvězdách.
Warez je kráděž. Kráděž je zločin. Zločin je trestný. Zamysli se, než plácneš další blbost - žádný proti-argument neexistuje, a ať chceš, nebo ne, si z měřítka zákonů, lupič. Kéž by s tím světová vláda dokázala něco dělat. Ale co, stejně nad tím jenom mávneš rukou a pomyslíš si 'co já s tím, zatknout mě nemůžou'. Mimochodem, oni můžou.
FREINDSHIP IS MAGIC

Super napísané.
To som uz niekde cital...Tojsemja píše: Určitě bys nikdy nevyhledal cizí adresu bytu, jen tak nepřišel, nevylomil dveře (crack) a v pohodě si byt vyzkoušel. Proč? No protože je to trestné. A každý normální člověk ví, že to není správné, protože nechce, aby se mu stalo něco podobného.
to pisal pri tema warezactvi. no nie vsetci to beru takto lebo mi nehovor, ze si nestiahnes ani len pesnicku.Tojsemja píše: Určitě bys nikdy nevyhledal cizí adresu bytu, jen tak nepřišel, nevylomil dveře (crack) a v pohodě si byt vyzkoušel. Proč? No protože je to trestné. A každý normální člověk ví, že to není správné, protože nechce, aby se mu stalo něco podobného.
Kazdy z nas stiahne nieco nelegalne.
lORDmb 
K.C.A.S.A

K.C.A.S.A
-
- Wood Rank 0
- Kontaktovat uživatele:
Tak ano, každý v životě něco stáhnul něco nelegálně, a ani já nejsem bez trestu. Nestahoval jsem však už tři roky, a kdo stahuje aktivně, je pro mě podvodník, možná i lupič. Prostě můj názor, kterej mi nikdo neveme. A každý ví, že v problematice mají pravdu ti čestní - warezáci se snaží zakrýt za každý stín, ale marně.LordMB píše:to pisal pri tema warezactvi. no nie vsetci to beru takto lebo mi nehovor, ze si nestiahnes ani len pesnicku.
Kazdy z nas stiahne nieco nelegalne.
FREINDSHIP IS MAGIC