mohlo to byť aj horšie... ale aj lepšiebatman12 píše:A sme tuším 10.
MS v Hokeji 2011
-
- Wood Rank 0
Re: MS v Hokeji 2011
-
- Wood Rank 0
- Kontaktovat uživatele:
Tohle je tema jen pro slovaky ?? nebo se tu muzu taky radovat z toho ze jsme dnes porazily USA 4:0 ?!

radovat se můžeš jak chceš
a vzhledem k tom,u že ho založil between tak asi ne, doufám že zase zopakujeme loňškej triumf

série Star Wars filmů je nejlepší série filmů na světě, jen tomu někteří ještě nepřišly na kloub.

I´m back!
Jak jsme (češi) hrály s USA byla jsem na zahradě nic sem neviděla jen slyšela v rádiu!

Proč??? Kdyt ja jsem čech a fandim čechům. A zítra hrajeme se švédama snad to vyhrajeme, ale zítra je pátek 13.Ježura píše:radovat se můžeš jak chceša vzhledem k tom,u že ho založil between tak asi ne, doufám že zase zopakujeme loňškej triumf

-
- Wood Rank 0
between píše:Proč??? Kdyt ja jsem čech a fandim čechům. A zítra hrajeme se švédama snad to vyhrajeme, ale zítra je pátek 13.Ježura píše:radovat se můžeš jak chceša vzhledem k tom,u že ho založil between tak asi ne, doufám že zase zopakujeme loňškej triumf
No...to znamena smulu

K.Č.A.S.A
tím tak asi ne bylo myšleno že je spíš český než slovenský, ale debatujou tu slováci, a jste snad pověrčivý báby?between píše:Proč??? Kdyt ja jsem čech a fandim čechům. A zítra hrajeme se švédama snad to vyhrajeme, ale zítra je pátek 13.Ježura píše:radovat se můžeš jak chceša vzhledem k tom,u že ho založil between tak asi ne, doufám že zase zopakujeme loňškej triumf
série Star Wars filmů je nejlepší série filmů na světě, jen tomu někteří ještě nepřišly na kloub.

I´m back!
ne neJežura píše:tím tak asi ne bylo myšleno že je spíš český než slovenský, ale debatujou tu slováci, a jste snad pověrčivý báby?between píše:Proč??? Kdyt ja jsem čech a fandim čechům. A zítra hrajeme se švédama snad to vyhrajeme, ale zítra je pátek 13.Ježura píše:radovat se můžeš jak chceša vzhledem k tom,u že ho založil between tak asi ne, doufám že zase zopakujeme loňškej triumf

-
- Moderátor
Pátek 13. znamená smůlu
No co, tak alespoň to 3. místo (snad).

-
- Wood Rank 0
- Kontaktovat uživatele:
Škoda, že jsme prohráli 2:4.
Zkusíme ten bronz. Věřím že ten bronz dáme.

http://obrazky.fan-club-penguin.cz/files/dsc06903.jpg
(Obrázek je moc velký, tak jsem to dal jako URL adresu.)
http://www.livestream.com/bestof2011