od 1.4.Mypuln55 píše:A co jako ? to už prší od bety 1.5.batman12 píše:Na minecraft mi prší![]()
Minecraft
Re: Minecraft
série Star Wars filmů je nejlepší série filmů na světě, jen tomu někteří ještě nepřišly na kloub.

I´m back!
-
ajo33766
Od 1.5,v 1.4 byli pridani psy a snimi dazd nebyl...v 1.3 postele a v 1.6 mapy.....Ježura píše:od 1.4.Mypuln55 píše:A co jako ? to už prší od bety 1.5.batman12 píše:Na minecraft mi prší![]()
v 1.6. jsou ještě padací dveře, a jinak, jak se dají udělat mapy?ajo33766 píše: Od 1.5,v 1.4 byli pridani psy a snimi dazd nebyl...v 1.3 postele a v 1.6 mapy.....
série Star Wars filmů je nejlepší série filmů na světě, jen tomu někteří ještě nepřišly na kloub.

I´m back!
Nemusí to být nutně dno světa, já ho mám celkem vysoko a sem teprve ve výšce železa, jednoduše sem kutal vedle a kutám dál...Lisured píše:To je bedrock (podloží). Znamená to, že jsi se prokopal až na dno světa.batman12 píše:Narazil som pri kopaní diamantov na blocky ktorém sa nedajú zničiť. znamená to niečo?

I´m back!
-
Ccdn
- Moderátor

Mapa:Ježura píše:v 1.6. jsou ještě padací dveře, a jinak, jak se dají udělat mapy?ajo33766 píše: Od 1.5,v 1.4 byli pridani psy a snimi dazd nebyl...v 1.3 postele a v 1.6 mapy.....
P P P
P K P
P P P
P - Papír
K - Kompas
Jenže bedrock se vyskytuje jen kolem 1-4 vrstvyJežura píše:Nemusí to být nutně dno světa, já ho mám celkem vysoko a sem teprve ve výšce železa, jednoduše sem kutal vedle a kutám dál...Lisured píše:To je bedrock (podloží). Znamená to, že jsi se prokopal až na dno světa.batman12 píše:Narazil som pri kopaní diamantov na blocky ktorém sa nedajú zničiť. znamená to niečo?
-
Ccdn
- Moderátor

Podle čeho jste určili, že jde o bedrock? Nemůže to být třeba obsidián?
nie je to bedrock aspon nie to co tam mam jaCcdn píše:Podle čeho jste určili, že jde o bedrock? Nemůže to být třeba obsidián?
Ako sa dajú získať semienka?