Minecraft
Re: Minecraft
No dobře,ale existuje spoustu her způsobu,že začnete hrát zadarmo a pak si za různé abgrejdy připlácíte to by bylo podle mě vhodnější nalákali by i víc hráčů
.

15 € neni vela....A ta hra zato stoji ver mi...valada06 píše:Možná bych si to i zahrál,ale vadí mi na tom to,že je to placené no škoda no za všechno chtějí dnes peníze.
A tu je to tak,zaplatis 15 € a mas vsechny uptady/upgrady zadarmo uz....A mas ruzne vyhody...Oproti nelegalni verzii ktera je i trestna...Priznavam ze ji mam ale ted sem rad ze sem si to koupil...
ja mam len 1.3 

Tak si to bud kup nebo si stahni warez......Boze.....wasdreq2 píše:ja mam len 1.3

neviem ci to vies ale dam sem navod pre tých co to nevediaajo33766 píše:Mne by zajimalo jak udelat to kresadlo (skrtacek ci jak tomu rikate)
Craftovacia table:
xxx
oxx
xkx
x-nič
o-ocel
k-kamen co ti vypadne zo stroku ci co to je. je to hrot na sip.
Myslíš ten Flint?batman12 píše:neviem ci to vies ale dam sem navod pre tých co to nevediaajo33766 píše:Mne by zajimalo jak udelat to kresadlo (skrtacek ci jak tomu rikate)
Craftovacia table:
xxx
oxx
xkx
x-nič
o-ocel

2x 3.místo v Jitsu Borci!!!!
FK Zenit Petrohrad 4ever!!!!
ano flint.Teplicak píše:Myslíš ten Flint?batman12 píše:neviem ci to vies ale dam sem navod pre tých co to nevediaajo33766 píše:Mne by zajimalo jak udelat to kresadlo (skrtacek ci jak tomu rikate)
Craftovacia table:
xxx
oxx
xkx
x-nič
o-ocel
Momentalne si stahujem nejake tie Texture packy
napr. creepercraft
vsetko je tam ako creeper este aj noty
alebo pokemon texture pack 

teraz som dohral minecraft a v tuneli som rozbijal kamene. potom som nevedel jeden rozbit kamennym krumpacom tak som si rozsvietil a 8 diamantov za sebou 

Preco odpovedas na prispevok ktory je asi z minuleho roku?....Ach....batman12 píše:neviem ci to vies ale dam sem navod pre tých co to nevediaajo33766 píše:Mne by zajimalo jak udelat to kresadlo (skrtacek ci jak tomu rikate)
Craftovacia table:
xxx
oxx
xkx
x-nič
o-ocel