jinak, myslím si, že bohužel se nikdy nebude moct na Rockhepperův ostrov dostat, zato se o něm bude ještě dlouho vyprávět v legendách...

No, já si myslím, že Rockhopperův ostrov nebudefilipRydl píše:Myslíte si že bude Rockhopperův Ostrov? Jestli an tak jak si ho představujete? Já si myslim že by to měl bejt ostrov s džunglí, sopkou a plážema. Udělal sem pár návrhů jak by moch vypadat- sou to dvě místnosti- zátoka (kde rockhopper kotví) a pufflovské napajedlo (zde RH vychovává puffl)
ale on na tom ostrove nemusi byt staleteri 2 píše:No, já si myslím, že Rockhopperův ostrov nebudefilipRydl píše:Myslíte si že bude Rockhopperův Ostrov? Jestli an tak jak si ho představujete? Já si myslim že by to měl bejt ostrov s džunglí, sopkou a plážema. Udělal sem pár návrhů jak by moch vypadat- sou to dvě místnosti- zátoka (kde rockhopper kotví) a pufflovské napajedlo (zde RH vychovává puffl)
.Protože má být obtížné Rockhoppera potkat.A když by na tom ostrově byl, tak by všichni(teda ti, co se tam dostanou, protože by asi byl vždycky plný
.RH je oblíbený)měli tapetu s jeho podpisem!Ale pokud by ho udělali, tak smekám a dlužím vám omluvu, ale to se asi stejně nestane
!ˇčau,čau příště!
Ty jsou moc blízko, spíš bych to viděl na konec trasy na mapě na Migratoru http://images.wikia.com/clubpenguin/ima ... en_Map.PNGmeco píše:AK pôjdete do EPF a kliknete na obrazovku môžete vidieť mapu ostrova CP.A sú tam aj menšie ostrovy okolo.čo ak jeden z tých severných ostrovčekov je Rockhopper-ov? alebo to urobili náhodou?
Mohou na nich žít nějaká zvířata nebo to mohou být ledovce nebo jen skály. Třeba se kdysi dávno odtrhly od hlavního ostrova. Všude na světě je spousta velkých ostrovů a jen málo jich je osamocených.meco píše:Potom je otázka načo sú tie ostrovy ak je rockhopperov tak ďaleko?