Minecraft

Minecraft a vše kolem něj.
Odpovědět
Ježura
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Re: Minecraft

Příspěvek od Ježura »

ajo33766 píše:
wasdreq2 píše:chystam sa si hru uz kupit
ak si kupim hru za 14,95€ tak sa mi bude Minecraft updateovat???
Ano,vsechno do plne verze....Kdyz budou uptady k plne verzi tak se budou muset prikoupit co sem cetl [tohle plati jen pro uzivatele s betou,ty co si to koupili v Alphe maji i tyhle uz zadarmo]...Ver mi oplati se to koupit...Ja sem si to koupil po dlouhem warez hrani a nelutuji.
já se to taky chystám koupit, protože jsem zjistil že v té warez verzi nebyli houby, láva zlato a navíc se mi smazal save hry.. a ještě k tomu mi nešel cheat TooManyItems

série Star Wars filmů je nejlepší série filmů na světě, jen tomu někteří ještě nepřišly na kloub. ;)
Obrázek
I´m back!
Platfus
Wood Rank 2
Wood Rank 2

Příspěvek od Platfus »

já mám ve warez verzi všechno, ale koupim si to
Hledám Assassins Creed věci. Pište pokud máte
Mise888
Wood Rank 1
Wood Rank 1

Příspěvek od Mise888 »

Ježura píše:
ajo33766 píše:
wasdreq2 píše:chystam sa si hru uz kupit
ak si kupim hru za 14,95€ tak sa mi bude Minecraft updateovat???
Ano,vsechno do plne verze....Kdyz budou uptady k plne verzi tak se budou muset prikoupit co sem cetl [tohle plati jen pro uzivatele s betou,ty co si to koupili v Alphe maji i tyhle uz zadarmo]...Ver mi oplati se to koupit...Ja sem si to koupil po dlouhem warez hrani a nelutuji.
já se to taky chystám koupit, protože jsem zjistil že v té warez verzi nebyli houby, láva zlato a navíc se mi smazal save hry.. a ještě k tomu mi nešel cheat TooManyItems
to jsi měl smůlu a taky TooManyItems není cheat ale mod!
Když vám někdo dá BAN tak vám ho nedal je to jen klam to já třímám v rukách BANHAMMER
Obrázek =)
Ježura
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Příspěvek od Ježura »

Mise888 píše:
Ježura píše:
ajo33766 píše: já se to taky chystám koupit, protože jsem zjistil že v té warez verzi nebyli houby, láva zlato a navíc se mi smazal save hry.. a ještě k tomu mi nešel cheat TooManyItems
to je spíš takovej detail, spousta lidí tomu říká různě, u jednoho videa tomu řekli i obchod:D ale hlavní je že všichni ví o co jde

série Star Wars filmů je nejlepší série filmů na světě, jen tomu někteří ještě nepřišly na kloub. ;)
Obrázek
I´m back!
Ježura
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Příspěvek od Ježura »

Mise888 píše:
Ježura píše: já se to taky chystám koupit, protože jsem zjistil že v té warez verzi nebyli houby, láva zlato a navíc se mi smazal save hry.. a ještě k tomu mi nešel cheat TooManyItems
to je spíš takovej detail, spousta lidí tomu říká různě, u jednoho videa tomu řekli i obchod:D ale hlavní je že všichni ví o co jde
EDIT:jen oprava chyb v citaci

Obrázek
I´m back!
batman12
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Příspěvek od batman12 »

Keby niekto nemal na kupu minecraftu a nechce warez verziu tak sam minecraft.net ponuka download!!! ;)
ajo33766

Příspěvek od ajo33766 »

batman12 píše:Keby niekto nemal na kupu minecraftu a nechce warez verziu tak sam minecraft.net ponuka download!!! ;)
Stiahnes si to ale prihlasis sa len s premiom uctom...Cize tak ci tak si to musis kupit,a ak to tebe inde len preto lebo mas warez verziu (prihlasujes sa offline) ty si ten kod kupujes aby si sa prihlasil a tak hral...
LordMB
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Příspěvek od LordMB »

este funguje server? teraz idem prec, ale potom v lete budem mat vela casu a chodil by som nan. Nejak to tu upada :-(
lORDmb Obrázek
K.C.A.S.A
wasdreq2
Wood Rank 3
Wood Rank 3

Příspěvek od wasdreq2 »

este o nemam kupene ale zt mam konecne 1.6
Ježura
Wood Rank 0
Wood Rank 0

Příspěvek od Ježura »

taky jsem se na ten server chtěl zeptat, už mám originálku a zatím se snažím vyhrabat co nejvýš v singleplayeru, ale na single to není ono... doufám že se dočkáme kladné odpovědi

Obrázek
I´m back!
Odpovědět