udelejte to pro mne,pro ostatni a pro web!
nekdo rikal že ročně stoji domena 1400 korunchovy píše:Drahou? 240 je naprosto směšná částka oproti tomu co jsme s ovcakem vrazili do webu. Nedám na to už ani korunuThe Penguin Soldier píše:tak to možná na tenhle web už přestanu chodit.zaplatte tu drahou domenu nebo du na blbou pandandu a to nechci
MichalN s největší pravděpodobností web koupí
ano, provoz webu stojí ročně 1400 kurun, ale já jsem s jedním kámošem našel webhosting, který je úplně zdarma a nezobrazují se tam reklamy. je to totiž od microsoft office. takže mě to bude stát 240 korun za doménu a zbytek vám na odměny.The Penguin Soldier píše:nekdo rikal že ročně stoji domena 1400 korunchovy píše:Drahou? 240 je naprosto směšná částka oproti tomu co jsme s ovcakem vrazili do webu. Nedám na to už ani korunuThe Penguin Soldier píše:tak to možná na tenhle web už přestanu chodit.zaplatte tu drahou domenu nebo du na blbou pandandu a to nechci
MichalN s největší pravděpodobností web koupí
webhosting od microsoft office?MichalN píše: ano, provoz webu stojí ročně 1400 kurun, ale já jsem s jedním kámošem našel webhosting, který je úplně zdarma a nezobrazují se tam reklamy. je to totiž od microsoft office. takže mě to bude stát 240 korun za doménu a zbytek vám na odměny.
pouravil jsem trochu seznam adminů a moderátorů
MichalN píše:Pro zoidberg3180: proč by to měla být tragédie1
Pro chovy: ano chovy, web koupím. už mam nachystaný peníze a zístra to platím na hlavní poště v Brně složenkou.
Pro všechny: Doufám, že budu dobrý admin a že mi v tom pomůžete třeba jem tím, že sem budete chodit. mohl jsem si za ty peníze koupit nějakou kravinu. dělám to jen pro vás, aby web byl v provozu.
admin team bude asi takovej (většinou tam budou dosvadní admin a moderátoři, pokud budou chtít):
MichalN - admin
chovy - admin
Šaman - admin
Ccdn - admin
Lisured - pomocník s programováním (něco mezi adminem a moderátorem
Chubbop - hl. moderátor
fsf333 - moderátor
Knedlík - moderátor
Delold - moderátor
Wizardy - moderátor
- moderátor