Minecraft
-
- Moderátor
Re: Minecraft
Klidně sem to video dej. Když ho sem rád chceš dát tak proč ho sem nedáš? 

Nemohl jsi potkat Herobrine na singlu už od 1.6 a pro jistotu byl zrušen i v 1.7 takže?Ale po ogion.cz ještě pobíhá jak záhadné co? 

Když vám někdo dá BAN tak vám ho nedal je to jen klam to já třímám v rukách BANHAMMER
=)

Pisal som ze bol opakujem bol na serveri cize kym nieco napises, proriadne si precitaj co pisesLordMB píše:Herobrine bol aj na serveri, uzamknuty v klietke

lORDmb 
K.C.A.S.A

K.C.A.S.A
A ty sa poriadne zamyslis co pises....Wada chodi na server kazdy den cize neviem co mu vytlkas,narozdiel od teba co tam chodi 2x do mesiaca....LordMB píše:Pisal som ze bol opakujem bol na serveri cize kym nieco napises, proriadne si precitaj co pisesLordMB píše:Herobrine bol aj na serveri, uzamknuty v klietke
Batman,ty akoze nevies ze ci mas mody ci nemas?Doporucujem sledovat informacie,novinky o mc...
Herobrine v hre neexistuje,neni v ziadnom kode,stretnut ho mozete na servery (je to hrac s nelegalkou,alebo plugin) alebo ak mate mod v hre...
Batman-java nekazi pocitace,mozno je zatazou pre notebook ale pocitace nekazi...Zato ze ty mas 150 virusov nik nemoze,len ty.
Tak po prve: Nevedel som ze Mise je wada.ajo33766 píše:A ty sa poriadne zamyslis co pises....Wada chodi na server kazdy den cize neviem co mu vytlkas,narozdiel od teba co tam chodi 2x do mesiaca....LordMB píše:Pisal som ze bol opakujem bol na serveri cize kym nieco napises, proriadne si precitaj co pisesLordMB píše:Herobrine bol aj na serveri, uzamknuty v klietke
Herobrine v hre neexistuje,neni v ziadnom kode,stretnut ho mozete na servery (je to hrac s nelegalkou,alebo plugin) alebo ak mate mod v hre...
Tak po druhe: Cely Jul som na serveri ked funguje, nevies si predstavit, co som robil okolo svojho domu.
Po tretie: Odkedy som v sudnom procese oslobodil LordPF-a, Wada ma nema rad.
Po stvrte: Odkedy bola 1.3, chodil som na server, kvoli nemu som si kupil premium,
Tak na mna prosim ta neutoc.
Po piate: pamatas si, ked si na mna v mojom dome vyspawnoval mnoho bytosti? Vyzerali tak isto ako Herobrine.
Po sieste: Ja som len napisal ze na serveri BOL Herobrine, cize neviem, co sa do mna navazas.
Ak si to nemyslel tak, je mi to luto a ospravedlnujem sa.
S uctou
LordMB
lORDmb 
K.C.A.S.A

K.C.A.S.A
Ze chodis na server po cely jul som nevedel pretoze som nechodil na MC...Lordpfa si nikdy neoslobodil,potrestany bol niekolkokrat...Mozno z jedneho procesu (ano pamatam sa uz) ale bol potrestany
.Ze Mise je Wada to berem.Ani ja som nevedel ako sa volas...A bytosti som spawnoval?Hej-zo srandy
Na servery je a bude herobrine kym sa neodstrani...Stale je cize hovorit o nom v minulom case je divne ked tam je...A nie nemyslel som to tak ako si to ty pochopil...Napisal som to utocnym stylom ale to len prelo lebo som chcel dat veci na pravu mieru...A ja sa ospravedlnujem tebe ak to vyznelo ako utok..

sorry chcel som povedat minecraft kazí počítače...
LordeMB hele Lordpf hodně dlouho ničil domy a zabíjel hráče serveru a kradl jim věci proto jsme na něj čekali dokud se nevrátí byl potrestán za to co udělal a ještě lhal že to nebyl byla to jeho postava a on za ní ručí.Server teď běží i pro lidi co nemají premium účet.Ten mob byl Human.A na serveru ogion.cz najdeš Herobrinea i na 1.7.7 .
Když vám někdo dá BAN tak vám ho nedal je to jen klam to já třímám v rukách BANHAMMER
=)

Blbost...mozno nelegalka ak su v nej viri ale urcite nie minecraft....Ja ho mam rok a nic....Aj na notebooku a nic...Nikde som o tom nepocul a pocujem to prvy krat...Urcite mas zavireny pocitac alebo MC (nelegalna verzia,mody...upravy atp.)batman12 píše:sorry chcel som povedat minecraft kazí počítače...
na nelegálke nejdú módy..... bratranec si ju stiahol zo stránky kde nikdy nebol vír lebo to tam kontrolujú a pri zapínaní počítača mu píše volačo low batery (slabá baterka) a volačo mu to odstránilo môže dať F1 pokračovať alebo F2 niečo inštalovať ale to môže trvať aj niekoľko hodín a potrebuje ten program ak chce aby mu išiel Far Cry 2...ajo33766 píše:Blbost...mozno nelegalka ak su v nej viri ale urcite nie minecraft....Ja ho mam rok a nic....Aj na notebooku a nic...Nikde som o tom nepocul a pocujem to prvy krat...Urcite mas zavireny pocitac alebo MC (nelegalna verzia,mody...upravy atp.)batman12 píše:sorry chcel som povedat minecraft kazí počítače...