Jak jsem mohl o té soutěži o nejlepší kostým vědět když až dneska jsem zjistil že už jde Fan-Club-Penguin dozvěděl jsem se že bude něco s kostýmy ale nevěděl jsem že to bude na fórku jsem si narychlo vylepšil můj kostým z minulého roku - Headless Horseless Horseman
Když vám někdo dá BAN tak vám ho nedal je to jen klam to já třímám v rukách BANHAMMER =)
Mise888 píše:Jak jsem mohl o té soutěži o nejlepší kostým vědět když až dneska jsem zjistil že už jde Fan-Club-Penguin dozvěděl jsem se že bude něco s kostýmy ale nevěděl jsem že to bude na fórku jsem si narychlo vylepšil můj kostým z minulého roku - Headless Horseless Horseman
Mise888 píše:Jak jsem mohl o té soutěži o nejlepší kostým vědět když až dneska jsem zjistil že už jde Fan-Club-Penguin dozvěděl jsem se že bude něco s kostýmy ale nevěděl jsem že to bude na fórku jsem si narychlo vylepšil můj kostým z minulého roku - Headless Horseless Horseman
Ale ten byl taky super Na to, že byl narychlo...
Díky Vzpomněl jsem si na svůj starý kostým Headless Horsemana ale uvědomil jsem si že je nový Pumpkin hat tak jsem ho vylepšil ale uvažoval jsem i nad kostýmem Mr. Spooky.
Když vám někdo dá BAN tak vám ho nedal je to jen klam to já třímám v rukách BANHAMMER =)