Minecraft
Re: Minecraft
Tak co líbí se vám Minecraft full verze? Mne se nějak moc nelíbí ale nějak moc nehnusí i když vím že už to není ten starý dobrý Minecraft který jsem znal. Hodně lidí jsem se ptal jak se jim líbí full verze Minecraftu a hodně lidí řeko že je to velké zklamání a že je hnusný. Proto chci znát i váš názor.
Když vám někdo dá BAN tak vám ho nedal je to jen klam to já třímám v rukách BANHAMMER
=)

Trochu jsem přemýšlel co se mi na tom vlastně nelíbí a zjistil jsem čím to možná je - prostředí. Podle mě obsahuje 1.8 a "1.9" (všimněte si, že to je v uvozovkáchMise888 píše:Tak co líbí se vám Minecraft full verze? Mne se nějak moc nelíbí ale nějak moc nehnusí i když vím že už to není ten starý dobrý Minecraft který jsem znal. Hodně lidí jsem se ptal jak se jim líbí full verze Minecraftu a hodně lidí řeko že je to velké zklamání a že je hnusný. Proto chci znát i váš názor.

Teď k tomu prostředí: myslím, že hlavně jde o tolik oblíbené světelné textury. Ony jsou sice pěkné a to, že se nereloadují chunky a nejsou při přechodu den/noc jedny světlé a jedny tmavé, je skvělé, ale už to není to MC klasické světlo. Na zvuky může mít někdo kladný názor, někdo negativní, mě to moc nevadí (endermani jsou opravdu super), ale už to také není klasické MC. Mě se poslední dobou začíná líbit ta "neskutečně zelená tráva" z classic, alfy apod. (hrát jsem začal na 1.7., ale vývoj MC sleduju už od 1.3, jen tak mimochodem, o MC jsem se dozvěděl odsud).
Celkově si myslím, že Mojang se snažil hodně rychle dokončit hru a tak uhnul od původního (nebo zdánlivého) úmyslu hry.
Myslím, že to hnusný rozhodně není ale pokud by vyšel nějaký Minecraft "alfabeta",s prostředím alfy a věcma z bety, tak budu jásat...
- fsf333
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Minecraft hraju od Bety 1.1 a full verze je pro mě trochu zklámáním.. 
Je fakt, že už to není ten starý dobrý Minecraft.. Dneska jsem se šel mrknout na svět, který mám od tý doby co Minecraft hraju a byl bych rád, kdyby se to seklo někde na 1.2 - 1.7.. Ty další updaty už s Minecraftu začali dělat takový RPG, a podle mě už to neni ono.. Pár novejch dobrejch věcí tam ale je.. Třeba Nether, ten vylepšili dobře
.
Snad to Mojang nějak zase napraví a bude to ještě lepší!

Je fakt, že už to není ten starý dobrý Minecraft.. Dneska jsem se šel mrknout na svět, který mám od tý doby co Minecraft hraju a byl bych rád, kdyby se to seklo někde na 1.2 - 1.7.. Ty další updaty už s Minecraftu začali dělat takový RPG, a podle mě už to neni ono.. Pár novejch dobrejch věcí tam ale je.. Třeba Nether, ten vylepšili dobře

Liga Jitsu Borec 1 - Vítěz
Liga Jitsu Borec 2 - Vítěz
Jitsu Outpost 3 - Vítěz
Liga find four 2 - Vítěz
Jitsu Ponec - 2 Místo
Liga Jitsu Borec 5 - 3 Místo
Liga find four - 3 Místo
Vyměňuji a prodávám Jitsu karty. Klikni zde.
Seznam všech karet (Kromě serie Water) tady.
Já hraji Minecraft od Alphy kdy vyšel Halloween update a Beta 1.8.1 už by mi stačila.
PS: Notch už ukradl druhý mod.
PS: Notch už ukradl druhý mod.
Když vám někdo dá BAN tak vám ho nedal je to jen klam to já třímám v rukách BANHAMMER
=)

Takisto hravam od 1.1 a som trochu sklamany. Vtedy to bola hra bez konca, s par zombikmi a mobmi, s elektrinou a to mi stacilo. Takisto server ogion bol na zaciatku 1.3 maly, ale pekny, a teraz pri konci svojho zivotafsf333 píše:Minecraft hraju od Bety 1.1 a full verze je pro mě trochu zklámáním..
Je fakt, že už to není ten starý dobrý Minecraft.. Dneska jsem se šel mrknout na svět, který mám od tý doby co Minecraft hraju a byl bych rád, kdyby se to seklo někde na 1.2 - 1.7.. Ty další updaty už s Minecraftu začali dělat takový RPG, a podle mě už to neni ono.. Pár novejch dobrejch věcí tam ale je.. Třeba Nether, ten vylepšili dobře.

lORDmb 
K.C.A.S.A

K.C.A.S.A
-
- Wood Rank 0
No mě se taky full verze MC moc nelíbí,ale co jsem tak pochitil tak budou DALŠÍ UPDATY a vůbec se mě nelíbí ty nový dimenze.Já hraju Minecraft od verze Beta 1.2Mise888 píše:Tak co líbí se vám Minecraft full verze? Mne se nějak moc nelíbí ale nějak moc nehnusí i když vím že už to není ten starý dobrý Minecraft který jsem znal. Hodně lidí jsem se ptal jak se jim líbí full verze Minecraftu a hodně lidí řeko že je to velké zklamání a že je hnusný. Proto chci znát i váš názor.
-
- Wood Rank 0
Ten Nether se mě taky líbí, a máš pravdu že už to není takový jaký to bylo dřív,podle mě je nejlepším updatem 1.7fsf333 píše:Minecraft hraju od Bety 1.1 a full verze je pro mě trochu zklámáním..
Je fakt, že už to není ten starý dobrý Minecraft.. Dneska jsem se šel mrknout na svět, který mám od tý doby co Minecraft hraju a byl bych rád, kdyby se to seklo někde na 1.2 - 1.7.. Ty další updaty už s Minecraftu začali dělat takový RPG, a podle mě už to neni ono.. Pár novejch dobrejch věcí tam ale je.. Třeba Nether, ten vylepšili dobře.

minecraft
když chci jsi stahnout s compu minecraft tak musim mit nainstalovany javu ale ja ju nemam takže si to nemužu stahnout ale problem je v tom že si nemohu stahnou javu tak že mi poradte
video http://www.youtube.com/watch?v=MM06cKJxNF8

Re: minecraft
Co ti to tam presne pise?Vo videu to nejde rozoznat...Skus pozriet logy,na nejake stranky o Jave ich hodit....Trochu sa s tim pohraj skus inu verziu javy....Stahujes vobec s offic. stranky?samec007 píše:když chci jsi stahnout s compu minecraft tak musim mit nainstalovany javu ale ja ju nemam takže si to nemužu stahnout ale problem je v tom že si nemohu stahnou javu tak že mi poradte![]()
K full verzi MC : Velmi vela sklamani....Viac sklamania ako potesania....MC ma prestava bavit....A niesom v tom sam.Prerobenie Indie Sandboxu na RPG?To je moc...
Full verze MC mě zklamala, tedy mě zklamala už 1.8. když tam byly expy, teď lvly, kouzla, lektvary... ...konec hry. Podle mě by bylo nejlepší kdyby to nechaly jak v 1.7. s upravením netehru a přidáním the endu bez draka a taky samozřejmě chov zvířat, úžasná novinka. Pak mě taky štve síla mobů, dyť na hard endermana nezabijete! Vás rozseká tak, že už si ani nepípnete.
série Star Wars filmů je nejlepší série filmů na světě, jen tomu někteří ještě nepřišly na kloub.

I´m back!