Ccdn píše:Mě trošku štve, že lidé odsuzují Minecraft podle grafiky a tak, ale tyhle "hloupé" kostičky dokážou být kolikrát lepší než jiné hry. Nějaká "parkour" mapa dokáže být težší než jiné hry na PC (Jak říkal HouseCZ z MinecraftBOXu -Tahle mapa je těžší než Assasins Creed.), občas vás monstra mohou vyděsit více než třeba Amnesia a co se týče stavby a craftingu, no kde jinde takhle originální systém najdete?
P.S. Omlouvám se za spam.
Skrátka řečeno neodsuzujte hru podle obalu.
Minecraft obal nemá
Když vám někdo dá BAN tak vám ho nedal je to jen klam to já třímám v rukách BANHAMMER =)
Ccdn píše:Mě trošku štve, že lidé odsuzují Minecraft podle grafiky a tak, ale tyhle "hloupé" kostičky dokážou být kolikrát lepší než jiné hry. Nějaká "parkour" mapa dokáže být težší než jiné hry na PC (Jak říkal HouseCZ z MinecraftBOXu -Tahle mapa je těžší než Assasins Creed.), občas vás monstra mohou vyděsit více než třeba Amnesia a co se týče stavby a craftingu, no kde jinde takhle originální systém najdete?
Já zas stavím pro kamaráda survival mapu. Jen bych se chtěl zeptat, jde někde mapa kterou vytvořím uložit? Já bych tu mapu nechtěl jen na jedno použití a navíc si jí může zahrát někdo jiný.
Nevím jestli to není v jiných operačních systémech jinak, ale u Windows XP je to takto: Start - Spustit... - %appdata% - Najít složku .minecraft - složka saves - A tam máš složky všech svejch uloženejch map
Ccdn píše:Nevím jestli to není v jiných operačních systémech jinak, ale u Windows XP je to takto: Start - Spustit... - %appdata% - Najít složku .minecraft - složka saves - A tam máš složky všech svejch uloženejch map
... u sedmiček/vist to jen napíšeš do toho vyhledávacího okénka