Portál 2
Re: Portál 2
Jeden môj spolužiak to má.valada06 píše:Hrajete někdo tuto hru vyšla v roce 2011 a mě naprosto uchvátila,má i skvělý příbech je to akčno logická hra.
PS: Později sem dám obrázky ze své hry.
tuto hru si chci koupit, ovšem asi si celkem dlouho počkám... nemám moc peněz...
série Star Wars filmů je nejlepší série filmů na světě, jen tomu někteří ještě nepřišly na kloub.

I´m back!
dobrá hra humorný příběh 

Když vám někdo dá BAN tak vám ho nedal je to jen klam to já třímám v rukách BANHAMMER
=)

Hra je to naprosto dokonalá. Před nedávnem jsem pořídil a jsem velice spokojený. Hrál jsem už Portal z Orange boxu a byl jsem nadšený, proto jsem neváhal ani u tohoto pokračování. Příběh je naprosto dokonalý a hratelnost taky. ne nadarmo má náběh na nejlepší hru roku 2011 (v časopise Score 99% což je nejvíce v historii hodnocení).

99% může dosáhnout málo her. Možná že toho dotáhne už jen pár her třeba Counter-Strike Global Offensive nebo Half-Life 3.Chubbop píše:Hra je to naprosto dokonalá. Před nedávnem jsem pořídil a jsem velice spokojený. Hrál jsem už Portal z Orange boxu a byl jsem nadšený, proto jsem neváhal ani u tohoto pokračování. Příběh je naprosto dokonalý a hratelnost taky. ne nadarmo má náběh na nejlepší hru roku 2011 (v časopise Score 99% což je nejvíce v historii hodnocení).
Když vám někdo dá BAN tak vám ho nedal je to jen klam to já třímám v rukách BANHAMMER
=)

-
- Wood Rank 0
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby v Aperature pořád někdo pobíhal, ozvěte se. Zrovna co-op u Portalu je tak neuvěřitelně návykovou záležitostí, že ikdyž jsem všechny chambery sjel šestkrát, mám chuť si to dát posedmé znova. For science. You monster...

IMHO Global Offensive byl propadák a čekat na vydání Half-Life 3 je jako čekat na den, kdy Slunce nevyjde. Nedočkáš se, sorry.Mise888 píše:...třeba Counter-Strike Global Offensive nebo Half-Life 3.

Že by to byl propadák to bych netvrdil. Ale rozhodně nedosáhl 90ti procent. Je to prostě staré CS s novou grafikouTojsemja píše:Kdyby v Aperature pořád někdo pobíhal, ozvěte se. Zrovna co-op u Portalu je tak neuvěřitelně návykovou záležitostí, že ikdyž jsem všechny chambery sjel šestkrát, mám chuť si to dát posedmé znova. For science. You monster...
IMHO Global Offensive byl propadák a čekat na vydání Half-Life 3 je jako čekat na den, kdy Slunce nevyjde. Nedočkáš se, sorry.Mise888 píše:...třeba Counter-Strike Global Offensive nebo Half-Life 3.

-
- Wood Rank 0
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je taky diskutabilní téma, Chubhope. Upřímně, kdo tvoří drtivou většinu fanoušků, potažmo hráčů, CSka? Progameři, jasně. A to jsou ty nejnafoukanější existence, na které člověk může narazit - takže místo toho, aby přesídlily svá dlouholetá snažení o kus dopředu, radši budou oslavovat svojí zajetou modlu (1.6 nebo Source, je to vlastně jedno). Tam tedy úspěch Global Offensive nezaznamenal. Kde jinde by mohl? - u casual hráčů, jasně. To je dost možná i hlavní cílovka GO, ikdyž natuty nezáměrná (Valve se před vydáním dost honosilo tím, že chtějí vzít dva tábory hráčů (1.6 a Source), a dát je dohromady před jeden táborák - nepovedlo se jim to). Jenže CSko nikdy nebylo hrou, u který by člověk s otevřenou uslintanou pusou vydržel zařezanej u monitoru několik dalších dékad - prostě když už se nudí natolik, že je ochotnej spustit ze Steamu launcher, udělá to. Aktivní čas tomu ale rozhodně nevěnuje (resp. rozhodně né takový, jaký by mohl strávit klidně i u žánrově podobných her). Otázkou je taky, podle čeho GO hodnotíš. Inovace v hratelnosti? Podobnost předchozím verzím? Kvalita připojení? Grafika? Není úplně nejlehčí naměřit ten správný úhel. Jó, sto lidí, sto chutí - stejně jako to pro mě Global Offensive projel (a to jsem se na něj od oznámení dost těšil), někomu jinému mohl udělat v školní známkové kvalifikaci nepořádek. U těhle záležitostí je subjektivnost dost nepříjemným pojmem.Chubbop píše:Že by to byl propadák to bych netvrdil. Je to prostě staré CS s novou grafikou.

Chubbop píše: A k HF3 se nevyjadřuju!

FREINDSHIP IS MAGIC

No přiznám se, že jsem teď tak otevřel Score (je to asi týden zpátky) a četl si na to recenzi. Vypadalo to nadějně. A jak to nakonec dopadlo netuším, takže se nebudu dohadovat a budu ti věřit.Tojsemja píše: Tak to je taky diskutabilní téma, Chubhope. Upřímně, kdo tvoří drtivou většinu fanoušků, potažmo hráčů, CSka? Progameři, jasně. A to jsou ty nejnafoukanější existence, na které člověk může narazit - takže místo toho, aby přesídlily svá dlouholetá snažení o kus dopředu, radši budou oslavovat svojí zajetou modlu (1.6 nebo Source, je to vlastně jedno). Tam tedy úspěch Global Offensive nezaznamenal. Kde jinde by mohl? - u casual hráčů, jasně. To je dost možná i hlavní cílovka GO, ikdyž natuty nezáměrná (Valve se před vydáním dost honosilo tím, že chtějí vzít dva tábory hráčů (1.6 a Source), a dát je dohromady před jeden táborák - nepovedlo se jim to). Jenže CSko nikdy nebylo hrou, u který by člověk s otevřenou uslintanou pusou vydržel zařezanej u monitoru několik dalších dékad - prostě když už se nudí natolik, že je ochotnej spustit ze Steamu launcher, udělá to. Aktivní čas tomu ale rozhodně nevěnuje (resp. rozhodně né takový, jaký by mohl strávit klidně i u žánrově podobných her). Otázkou je taky, podle čeho GO hodnotíš. Inovace v hratelnosti? Podobnost předchozím verzím? Kvalita připojení? Grafika? Není úplně nejlehčí naměřit ten správný úhel. Jó, sto lidí, sto chutí - stejně jako to pro mě Global Offensive projel (a to jsem se na něj od oznámení dost těšil), někomu jinému mohl udělat v školní známkové kvalifikaci nepořádek. U těhle záležitostí je subjektivnost dost nepříjemným pojmem.![]()