Takovej přístup se mi moc nelíbí. To byla snad soutěž o to, kdo líp dokáže držet tužku (potažmo myš) v ruce? Ne, licenci na Photoshop nebo GIMP (nebo Zoner, ať je to co je to) máte oba a oba s ním pracovat umíte. Trocha zdravé konkurence ještě něčí smrt nepřivodila - chceš snad říct, že když tě spolužák trumfne ve známce z dějepisu, spálíš doma nad sporákem sešit a začneš ignorovat učitele? Ne, příště to zkusíš znova. Proč padáme? Abychom se mohli znova zvednout.valada06 píše:Ano, od počátku jsem věděl, že Chubbopova práce bude lepší než moje.
Tak v čem je problém?valada06 píše:Ano, od počátku jsem věděl, že se bude dělat anketa.

Každej tesař potřebuje sparingpartnera. A soutěživost ještě víc utvrzuje komunitu (jestli nesouhlasíš, zapomeň na NFS: Most Wantedy

Viz. první odstavec. Buďme realisti, né pesimisti.valada06 píše:A ano, tušil jsem, že se neshledám s moc velkým úspěchem.
valada06 píše:Grafickou tvorbu zas na hodně dlouhou dobu přenechám Chubbopovi a...

Valado, vyškrtni si sebelítost ze slovníku, takhle to člověk fakt moc daleko nedotáhne (řekla snad někdy Americká vláda: "Ale né, vybombardovali nám dva mrakodrapy, jsme ztraceni, pošlete všechny naše nukleární bomby a kódy Íránu, zůstaneme u distribuce fast-foodů!"?). Máš tři striky: vědomě lituješ sám sebe, přenecháváš žezlo stejně schopným (nic proti, Chuby

EDIT: Jen tak mimochodem, přeložit článek z angličtiny ti dokáže od základky výš libovolný student. Ale pracovat s grafikou? Jó, to už je jiná. Né každý má pro tohle pochopení, předpoklady, čas a hlavně smysl. Ty ho evidentně z toho horního obrázku napravo máš, takže neházej flintu do žita - jinak jí v něm třeba už nikdy nenajdeš (a když už ano, bude nefunkční, zrezavělá a všelijak jinak připomínat kvér Jacka Sparrowa