Je to skvělý způsob jak ze všeho vybruslit.valada06 píše:Ale prosím Tě, ty se prostě jen nechceš podívat pravdě do očí! To je něco úplně jiného...Chubbop píše:Lance toho navykládá. Já tomu neuvěřím dokud to neuvidím (dle platných pravidel). Kromně toho mám další vlastní teorii založenou na Fantomasovivalada06 píše: Já jsem, ale mluvil o zprávě Lance na teitteru.
Operation Blackout (operace Zatmění)
Re: Operation Blackout (operace Zatmění)
Tak operace hotova. A musím říct že ten závěr je suprovej! Ale nechci kazit radost ostatním, takže si musíte zjistit sami jak to dopadne
http://youtu.be/8-lnD5CDYXw - Moje asi Best video :)
http://www.youtube.com/watch?v=ZpxAaoK4F1s
Hodnocení her:
1. Darkorbit
2. ClubPenguin
3. Tennis Duel
http://www.youtube.com/watch?v=ZpxAaoK4F1s
Hodnocení her:
1. Darkorbit
2. ClubPenguin
3. Tennis Duel
Ahojte, mám takový malý problém Splnil jsem všechny mise Blackoutu přesně v termínech a na úplném konci dostal pin. Poté jsem si řekl, že si znovu pustím závěrečnou část a tak jsem znovu odemkl "hlavolam", no na konci videa se mi objevila tabulka, že jsem našel "Cover Agent Station", kliknul jsem že jí chcu, ale ihned mi to napsalo, že už není dostupná... Přitom jsem si k tomu našel, že to je Free item a nikde dřív se mi neobjevila... nevíte někdo co s tím?
Mně taky nejde vzít, asi je to nějaký bug. Nezbývá nám nic jiného, než čekat, až to opraví.Dodge 71 píše:Ahojte, mám takový malý problém Splnil jsem všechny mise Blackoutu přesně v termínech a na úplném konci dostal pin. Poté jsem si řekl, že si znovu pustím závěrečnou část a tak jsem znovu odemkl "hlavolam", no na konci videa se mi objevila tabulka, že jsem našel "Cover Agent Station", kliknul jsem že jí chcu, ale ihned mi to napsalo, že už není dostupná... Přitom jsem si k tomu našel, že to je Free item a nikde dřív se mi neobjevila... nevíte někdo co s tím?
-
- Moderátor
Závěr teda fakt super. I když by mě tedy zajímalo: Jak to teď bude dál? Super "párty".
P.S.: Taky mě štve, že to teď nejde vzít. Asi fakt nějaká chyba.
Taky si kladu otázku, jak to teď bude dál. Tu misi mohli dělat všichni, takže teď každý ví o EPF a každý ví, že AA je The Director, asi bych to viděl ta, že to nechybí být EPF se zase na nějakou dobu schová a vrátí se to do starých kolejí. EPF totiž nezruší, to by tu základnu zničili celou a nic jiného mě nenapadá, ale uvidíme. Jinak za dva týdny tu máme Vánoce a pak cestovaní do pravěku, takže zábava rozhodně nekončí...Ccdn píše:Závěr teda fakt super. I když by mě tedy zajímalo: Jak to teď bude dál? Super "párty".
-
- Wood Rank 0
- Kontaktovat uživatele:
Konečně hotovo!!
No a Herbert? Ten asi někam zalezl a...možná že se ještě ukáže.
Podrobnosti
Že je Aunt Arctic The Director není zas takové překvápko(pro ty,co to tušili )No a Herbert? Ten asi někam zalezl a...možná že se ještě ukáže.
Naposledy upravil(a) Valada06 dne sob 24. lis 2012 14:03:29, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Doplněn spoiler, prosím používejte ho, když chcete vyzradit tak zásadní informaci...
Důvod: Doplněn spoiler, prosím používejte ho, když chcete vyzradit tak zásadní informaci...
Můj YouTube: http://www.youtube.com/user/darknightlili
Zrušit EPF a Herberta je jako zrušit Card Jitsu - nemyslitelné. Navíc Herbert ještě neodcestoval a nakonec se dozvíme, že Director má v záloze ještě jinou tajnou společnostvalada06 píše:Taky si kladu otázku, jak to teď bude dál. Tu misi mohli dělat všichni, takže teď každý ví o EPF a každý ví, že AA je The Director, asi bych to viděl ta, že to nechybí být EPF se zase na nějakou dobu schová a vrátí se to do starých kolejí. EPF totiž nezruší, to by tu základnu zničili celou a nic jiného mě nenapadá, ale uvidíme. Jinak za dva týdny tu máme Vánoce a pak cestovaní do pravěku, takže zábava rozhodně nekončí...Ccdn píše:Závěr teda fakt super. I když by mě tedy zajímalo: Jak to teď bude dál? Super "párty".
Jen mě udivuje že se na párty neobjevila PH z misí na Nintendu, ta by klidně mohla být v té 6 komoře chladiče .
Řekl bych, že ta 6. komora byla určená pro tebe. A sázel bych spíš na přestavbu. Myslím, že 2 tajné společnosti už stačí.Premysl píše:Zrušit EPF a Herberta je jako zrušit Card Jitsu - nemyslitelné. Navíc Herbert ještě neodcestoval a nakonec se dozvíme, že Director má v záloze ještě jinou tajnou společnostvalada06 píše:Taky si kladu otázku, jak to teď bude dál. Tu misi mohli dělat všichni, takže teď každý ví o EPF a každý ví, že AA je The Director, asi bych to viděl ta, že to nechybí být EPF se zase na nějakou dobu schová a vrátí se to do starých kolejí. EPF totiž nezruší, to by tu základnu zničili celou a nic jiného mě nenapadá, ale uvidíme. Jinak za dva týdny tu máme Vánoce a pak cestovaní do pravěku, takže zábava rozhodně nekončí...Ccdn píše:Závěr teda fakt super. I když by mě tedy zajímalo: Jak to teď bude dál? Super "párty".
Jen mě udivuje že se na párty neobjevila PH z misí na Nintendu, ta by klidně mohla být v té 6 komoře chladiče .
Lisured podle vzoru pán
To mi opravdu nedošlo, ale ty se tam taky můžeš zmrazitLisured píše: Řekl bych, že ta 6. komora byla určená pro tebe.