Co je na obrázku?

Ale jinak to nešlo nikdo normalně nehádal kdybych já nehádal a já jsem to normálně vědel kdybych toho nechal normalně by mě třeba někdo předběhl víš jak to myslím šamane ? A napadlo mě že mi cena nemusela být jen unlock kod neuvažuješ o tom že dáš nějaký kod pro FSF na narozky nebo na vysvěčení aby žádní neměl ooooooooooooo málem bys asi zapomněl že třeba by měl všechny jedničky a tys mu nic nedal nechci tě jako urazit ,ale nevyplítáváš moc ty unlock kody jak mohl bys dát jestě téť nějaký ten kod nezapomeň že kody nemusí být jen na soutěže !Šaman píše:Hlavně pozor na úpravu příspěvků a na ten PING - PONG (naposledy předvedl Josh![]()
Dávát obrázky muže každý nebo jen Chubbop?Šaman píše:POZOR - BODOVÁNÍ OBNOVENO
Konečně se našel někdo, kdo je ochotný spravovat zde bodování.
Od tohoto obrázku bude tedy připisovat body Chubbop.
Když zde vše pojede v pohodě a bez hádek, tak dám vítězovi Unlock kód.
Bodování se uzavře začátkem prázdnin.
Hlavně pozor na úpravu příspěvků a na ten PING - PONG (naposledy předvedl Josh)
Jak zjistím, že si zde někdo přihrává body s kamarádem, tak oba bez milosti mažu z bodování.
Podle mě to Šaman vymyslel dobře.Každý s přece nemůže objednat pufflíka nebo tučňáka.A ten kdo chce unlock tak se ho může alespoň pokoušet vyhrát.A já jsem ráda že se zase obnovilo hádání o unlock.Josh Blue111 píše:Ale jinak to nešlo nikdo normalně nehádal kdybych já nehádal a já jsem to normálně vědel kdybych toho nechal normalně by mě třeba někdo předběhl víš jak to myslím šamane ? A napadlo mě že mi cena nemusela být jen unlock kod neuvažuješ o tom že dáš nějaký kod pro FSF na narozky nebo na vysvěčení aby žádní neměl ooooooooooooo málem bys asi zapomněl že třeba by měl všechny jedničky a tys mu nic nedal nechci tě jako urazit ,ale nevyplítáváš moc ty unlock kody jak mohl bys dát jestě téť nějaký ten kod nezapomeň že kody nemusí být jen na soutěže !Šaman píše:Hlavně pozor na úpravu příspěvků a na ten PING - PONG (naposledy předvedl Josh![]()