Edit: Tak se prokázalo, že ty dislikey jsou od trollů, neboli jednoduše spamerů a lidí, co jsou fanoušky Star Wars, ale nehrají CP... To ale nemění nic na mém názoru na tyto „komerční“ párty.
Tak to vypadá, že proti Star Wars párty se po celém světě strhla vlna nevole, právě jsem četl článek od Trainmana1405, který na to poukázal. V současnosti má jejich trailer na youtube 994 likeů a 671 dislikeů, což u Clubu Penguin nebývá obvyklé.
Navíc se zdá, že CP maže negativní komentáře, které se ale vypracovali mezi nejlépe hodnocené komentáře. To zavání těžkou cenzurou a to se mi moc nelíbí. Navíc Polo Field zveřejnil na youtube komentář, ve kterém nabádal lidi, kteří jsou ze Star Wars párty nadšení ať dají palec nahoru, k mému šoku tam za 18 hodin nebyl ani jeden. Teď se podle mě i částečně díky Trainmanovému článku počet kladných palců po dvou hodinách zvýšil na 10, což je ale v poměru s počtem hráčů CP žalostně málo.
Lidé holt volají po starých párty a myslím si, že taková vlna odporu by mohla Disney a CP od takových typů párty alespoň na čas odradit a nebo se můžou dál tvářit, že kritiku neslyší, ale to je podle mě k fanouškům nefér a zvláště pak k těm, kteří si platí členství. Jestli takto CP hodlá pokračovat, tak podle mě ztratí spoustu fanoušků.
Můj osobní názor se opět spíše ztotožňuje s tím Trainmanovým a ten zní tak, že za to nemůže ani tak SW párty, na kterou se třeba já osobně těším, protože jsem velkým fanouškem SW, ale spíše tím, že Club Penguin těchto komerčních párty teď dává moc naráz, pauza byla víceméně jen během CJS párty jinak nás Club Penguin již několik měsíců zahlcuje těmito takzvanými komerčními párty a chtělo by to zas chvíli pauzu. Jistě, jak říká Chubbop, teď se při párty dají hrát mini-hry a je víc itemů atd... Přesto ty staré párty měli své kouzlo.
A co si o tom myslíte vy? Co si myslíte o tom, že CP zjevně neumí unést kritiku své práce přijímá jen pochvaly? A myslíte si, že teď budeme těmto komerčními párty zahlcování čím dál tím častěji?
Pochybuji, že si to někdo přečte úplně celé, ale toto téma mě zaujalo a chtěl jsem na něj upozornit, zároveň jsem na něj také chtěl sdělit svůj názor.
P.S. Toto je bezpochyby nejdelší příspěvek, co jsem na tomto fóru kdy napsal.