Všichni měli z Tuska hrůzu. Sněhuláci ničili domy a vše co jim přišlo do cesty. „Ha ha ha” smál se pořád Tusk. Mezitím zmražený tučňák roztál. Sledoval sněhuláky a Tuska. Sněhuláci s Tuskem pokračovali v ničení ostrova. Najednou se Tusk otočil a uviděl potichu našlapujícího tučňáka. Vrhl se na něj. „Stop!” zakřičel tučňák. Tusk se podivil. „Chci férový boj!” křičel tučňák. Tusk se podivil. „Co třeba si zahrát Card Jitsu Sníh?” řekl Tusk. Tučňák přikývl. „Ale zničím tě!” řekl Tusk. Vrhli se k mostům. „Jdi první” pobízel ho Tusk. Tučňák šel. Tusk ho opatrně následoval. Došli na druhou stranu. Tusk šel do bojového pole. „Na co čekáš?” zeptal se tučňáka. „Už jdu.” řekl tučňák.
„Tak začneme.” řekl Tusk silným hlasem. „Počkat!” zakřičel tučňák. „Co zas chceš?” zeptal se Tusk. „Já jsem sám!” odpověděl mu tučňák. Tusk se naštval. „Nevymýšlej si pořád hlouposti!” zakřičel na něj Tusk. Tučňák se na něj vrhl. Tusk se vyhl a chtěl ho udeřit rukou, ale tučňák se sklonil a Tusk o něj zakopl. Tusk spadl na zem. Tučňák zajásal. „Teď vybírám já!” řekl tučňák. Tusk naštvaně kývl.