God of War
Re: God of War
Na psp to jde taky..
A těším se na nový dil GOW: ghost of sparta.
na PSP nic rozhodně vyvolávat nejde... jsou tam různé kouzla, komba a trika, ale vyvolat tam nic nejde... a jestli jo tak to mi řekni jak?Blooman píše:Na psp to jde taky..

-
- Wood Rank 3
Já říkám že to jde jen ve trojce a trojka je jen na PS3 na PSP je jenom GOD OF WAR CHAINS OF OLYMPUS a tam se nedá kouzlit . Jestli to jde na psp tak o tom nic nevím .Chubbop píše:na PSP nic rozhodně vyvolávat nejde... jsou tam různé kouzla, komba a trika, ale vyvolat tam nic nejde... a jestli jo tak to mi řekni jak?Blooman píše:Na psp to jde taky..
LOL tak toto je pěkně napsané....Josh Blue111 píše:Já říkám že to jde jen ve trojce a trojka je jen na PS3 na PSP je jenom GOD OF WAR CHAINS OF OLYMPUS a tam se nedá kouzlit . Jestli to jde na psp tak o tom nic nevím .Chubbop píše:na PSP nic rozhodně vyvolávat nejde... jsou tam různé kouzla, komba a trika, ale vyvolat tam nic nejde... a jestli jo tak to mi řekni jak?Blooman píše:Na psp to jde taky..
PS: je to dost brutální hra

Já vím, že to říkáš ty, ale Blooman tady tvrdí, že se tam dají vyvolávat démoni...Josh Blue111 píše:Já říkám že to jde jen ve trojce a trojka je jen na PS3 na PSP je jenom GOD OF WAR CHAINS OF OLYMPUS a tam se nedá kouzlit . Jestli to jde na psp tak o tom nic nevím .Chubbop píše:na PSP nic rozhodně vyvolávat nejde... jsou tam různé kouzla, komba a trika, ale vyvolat tam nic nejde... a jestli jo tak to mi řekni jak?Blooman píše:Na psp to jde taky..

-
- Wood Rank 0
good hra ja ji nemam ale kamos jo ma ji na play station portable(PSP)hodne me bavi jak se rubes s tim obrovskym drakem nebo co to je
L+(trojúhelník) ...
fire effort...
Démon co udeří do země
fire effort...
Démon co udeří do země
-
- Wood Rank 0
Já tu hru mám na PS2 a nějak jsem se zasekla u toho, když jsem porazila ty nestvůry (tuším, že Hydry)... nevím totiž, kudma mám jít s tím klíčem za tou holkou, která byla zamčená v té kajutě 

Prý nebyl vhodný. *little bit afraid to say: what the hell?*