Teď to přeruším, a chci vědět jestli to mám dokončit a následně dělat další díl. Napište.
Jak už jsem psal nemám co dělat a 1 člověku se to líbí tak pokračuji.
Anorijet šel s Bofikem a Nifusem v 1 partě. Najednou Bofík uslyšel nějakou ránu. Co to bylo? řekl Bofík. Nevím půjdu se tam podívat řekl Nifus. Jdem s tebou. A tak šli všichni 3. Podívejte to je Gary ukázal Anorijet na nějakého modrého tučňáka v plášti. Pojďte ho zachránit řekl Nifus. Myslim že nepotřebuje zachránit. Gary je ten útočník!!!! To neni možný řekl Bofík, ale ano Bofíku Anorijet má pravdu Gary je vede. Musíme to říct Šamanovi. Dobře jdu tam já řekl Bofík a Nifus jednohlasně. Jděte oba já tu zůstanu a budu zjištovat co se bude dít. Dobře. Anorijet dlouho čekal než se něco stane, ale pak najednou přišel nějaký člověk a řekl: Pane, máme zprávy o spouře několika ninju v horách, boužel mají i nové posily které vyšli dnes ze sopky. Och ano málem bych na ně zapomněl řekl Gary. Zlikvidovat a rychle. Ano pane, jenže máme jeden problém. Jaký odsekl Gary. Penguini nám zaterasili cestu a my se teď musíme probojovat. Jsou tam 3 z těch co se bránili na hoře(the mounthain) samozřejmně v zajetí. Opravdu? Velmi dobře jste to udělali. Sakra řekl Anorijet. Musím je vysvobodit, ale nejdřív musím počkat až odejde ten člověk. Gary podle všeho nemá zrovna dobrou fyzičku. Mezi tím si tam Gary pošeptal něco s tím člověkem. A pak ten člověk konečně odešel. Anorijet po chvíli vyběhl proti Garymu a strčil ho na zem. Zrádče zakřičel. Haha já a zrádce ne. To oni zradili mně. Já jsem se bránil. Ale oni mě vyhodili a já jim to chci oplatit. Řekl Gary. No jo jenže proč jste nám pomáhal se schovat. Bylo to v plánu. V jakém plánu odsekl Anorijet. To tě nemusí zajímat. A najednou přiběhl ten člověk a probodl skrz na skrz Anorijet než stačil říct švec. (Najednou se z jednoho lidského baráku ozvalo f...k game.) Poprav i ty ostatní řekl Gary. Jistě odpověděl ten člověk. Jdu na to ale najednou se ve tmě vynořil Fsf333 a usekl tomu vrahovi Anorijeta hlavu. A pak se rozběhl i na Garyho a chtěl ho zabít, jenže v tu chvíli vyletěl z temné uličky šíp a trefil fsf333 přímo mezi oči. (A tak se v rozmezí 5-10 minut ozvalo z dalšího lidského obídlí f...k game.) Už je jsou naprosto všichni zajati. Vítečně můj pane, opět jste dokázal zničit další planetu. Ale najednou se do místnosti rozběhl Nifus, Bofík, Šaman a Sensei který je osvobodil. Na něj už ani šípy Garyho strážcu ani Garymu ani samotným strážcům nepomohli. Padl i poslední člověk!!! A tak je club penguin díky českým penguinům opět v bezpečí.