Hádání obrázků
-
- Wood Rank 0
Re: Hádání obrázků (opět o cenu)
Je to modrá pošťácká kšiltovka na pošťákovi penguinovi?
Prý nebyl vhodný. *little bit afraid to say: what the hell?*
Je to tá modrá šiltovka pre tých nwm jak sa volaju čo bola v športshope bassebalisty neviem ako sa to píše
-
- Wood Rank 3
Teplicak: Jak to myslíš z výtvárkou žádnou výtvarkou to nemá nic spolecní .
Terullinka:Né není to na žádném poštákovi .
Majkl: né není to v sport shopu.
Miseso:Né Miseso takoví avatar jsem neměl proč bych to fotil přímo na avataru ? to je velice blbá otázka .
Stále vedle jen stále víte že je to modrá kšiltovka na penguinovi ,ale kde ? to právě schází .Nechci vědet nic na hlavě ,ale kde jsem to vyfotil propřípad pro ti natrvrdlí .
Terullinka:Né není to na žádném poštákovi .
Majkl: né není to v sport shopu.
Miseso:Né Miseso takoví avatar jsem neměl proč bych to fotil přímo na avataru ? to je velice blbá otázka .
Stále vedle jen stále víte že je to modrá kšiltovka na penguinovi ,ale kde ? to právě schází .Nechci vědet nic na hlavě ,ale kde jsem to vyfotil propřípad pro ti natrvrdlí .
-
- Wood Rank 0
Jak dostáváme na penguinovi tu poštu tak v jedné z těch zpráv je takový tučňák s tou kšiltkou?Josh Blue111 píše: Stále vedle jen stále víte že je to modrá kšiltovka na penguinovi ,ale kde ? to právě schází .Nechci vědet nic na hlavě ,ale kde jsem to vyfotil propřípad pro ti natrvrdlí .
-
- Wood Rank 3
myslíš pohlednic ?terullinka píše:Jak dostáváme na penguinovi tu poštu tak v jedné z těch zpráv je takový tučňák s tou kšiltkou?Josh Blue111 píše: Stále vedle jen stále víte že je to modrá kšiltovka na penguinovi ,ale kde ? to právě schází .Nechci vědet nic na hlavě ,ale kde jsem to vyfotil propřípad pro ti natrvrdlí .
Na pohladnici si to vyfotil
-
- Wood Rank 0
Jo xD Mi to vypadloJosh Blue111 píše:myslíš pohlednic ?terullinka píše:Jak dostáváme na penguinovi tu poštu tak v jedné z těch zpráv je takový tučňák s tou kšiltkou?Josh Blue111 píše: Stále vedle jen stále víte že je to modrá kšiltovka na penguinovi ,ale kde ? to právě schází .Nechci vědet nic na hlavě ,ale kde jsem to vyfotil propřípad pro ti natrvrdlí .

-
- Wood Rank 3
ano vyfotil jsem to na pohlednici už tot tedy víte ,ale jestě jsem po vás něco chtěl upřesnit to tak prosím vás kdo jako první napíše na jaký pohlednici dostává 5 bodů tak rychle .Majkl106 píše:Na pohladnici si to vyfotil
Na pohladnici great game
-
- Wood Rank 3
Na této jsem nefotil .Majkl106 píše:Na pohladnici great game