Už sou tomu 2 roky a cca 20 dni !
Jednou sem na informatice kouknul do kámoškin ho PC a uvidel sem tam CP.
Šel sem se taky regnout ale když sem tam přišel tak to celé bylo hrozné grafika fuj proste všechno uplne nedávalo smysl uplne mi z toho bilo špatne ! Ale nemnel sem co delat ve škole tam se proudal po CP místnostech a jen tak sem našel muj prvni pin Pastelku a dva itemy ani sem nevedel proč sou tam byla to červena letajici čepice a brile. VUbec mkne to nebavilo.Asi cca o tyden sem se tak doma nudil že sem šel na CP protože mne kamoška zavolala. Ale proste to bylo uplne jine všechno bylo takove pěkne a proste super.
Vtedy mne CP začalo bavit narazil sem na jednu českou stránku nejmenovanou která už neexistuje a stal sem se tam adminem. Potom přišla rockhopperova party byla super dostal sem prvni triko a o dva dny nato sem dostal i čepičku nato asi o mnesi přisla medieval party byla super a potom prisla legendarni moje nejlepsi party v mem zivote a to Water Party ! Ta hudba a vsechno kolem toho slunicko venku a proste super.
Tehdy sem se stal i member po prve a to uplnou nahodou darek od kamose.
CP Moej kamoska prestala hrat pred mesicem mne to stale drzi !
Cekam ze zase bude moje nejoblibenejsi party Water party a dokdy se ji nedockam neplanuji s CP skoncit !
Promne to byl velkej zazitej pres ty 2 roky sem se mnoho naučil přes grafiku , weby a cp samotnem.
Mam takovej pocit že CP mi dalo do života šťávu síce teď už ho moc nehraju jen chodim na party a hravat Jitsu Cards a Jitsu Fire ale stla men to bavia to je hlavni

Napište i vy detailne jak se vám to stalo.
PS: Do dnes sem vděčný jedné mé kámošce a nani nikdy nezapomenu je i mou best friend